Pytanie jest do facetow wiec po kij sie wypowiada 50% dziewczyn ?
Jeju w cyzm ci to przeszkadza? Przecież dziewczyny tez moga się wypowiedzieć na ten temat eh tym bardziej jesli po nich coś płakał, a może wolisz żeby powstało kolejne 500 tematów: "Czy jakiś chlopak płakał z waszego powodu"
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 08:10
Cytat:
Pytanie jest do facetow wiec po kij sie wypowiada 50% dziewczyn ?
Popieram , po co się wypowiadają , w końcu nie o nie chodzi
Ja nigdy nie płakałem z powodu dziewczyny.Raz uroniłem kilka łez, ale po chwili mi przeszło
czy naprawdę Panowie, uważacie, że dziewczyny nie mają prawa się wypowiadać? Te czasy minęły ... A poza tym, my ślepe nie jesteśmy i wiemy, co się dzieje z chłopakami. Wiele razy widziałam jak chłopaki płakali z powodu dziewczyn, szczególnie z jakiś błahostek, typu, że ktoś założył, że ich miłość nie przetrwa ehh
hmmm ... Koper, masz 14 lat, więc życie towarzyskie Ci się zacznie dopiero i dziewczynki też ale chłopacy dość często płaczą, a dziewczyny potrafią wycisnąć łezki z panów, tylko nie zawsze zdają sobie sprawę z tego, że chłopacy to też ludzie i cierpią, bardziej niż my, tylko nie zawsze pokazują emocje
oj płaczą, płaczą (i to nawet częściej niż dziewczyny, ale niekoniecznie to po nich widać, przecież nie tylko oczy mogą łzawić, ale serce zalewać się tęsknotą również)
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 19:04
Cytat:
czy naprawdę Panowie, uważacie, że dziewczyny nie mają prawa się wypowiadać? Te czasy minęły
Na tematy , które nie są skierowane do nich nie powinny
Cytat:
oj płaczą, płaczą (i to nawet częściej niż dziewczyny, ale niekoniecznie to po nich widać, przecież nie tylko oczy mogą łzawić, ale serce zalewać się tęsknotą również)
Łoł to na jakich Ty trafiałaś , że co chwile piszesz , że płaczą i płaczą jakbyśmy nic innego nie robili.Mało chłopaków znasz A skąd wiesz , że częściej niż dziewczyny? Ankietę przeprowadzałaś?Wypowiadajmy się może za siebie