'Mężczyzna zapytał się kiedyś swojej żony, czy nie chciała by uprawiać sexu analnego. Ta odpowiedziała mu krótko: Czy jakbym Ci wsadziła ogórka w dupe to też byś się miło poczuł?"
Nie pamiętam dokładnie, czy tak ten cytat brzmiał, ale samą idee jego chyba zachowałem.
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori
no łach w [automat-cenzura], nie chodzi mi o to zebys mi mowil gdzie i co mam jeje wsadzac bo na tyle ogarniety to jestem chodziło mi raczej o bardziej niewinne igraszki z tym zadowalaniem to przesada
chodzi o to czy znacie jakies fajne sposoby by zadowolic kobiete?
Będę zadowolona, kiedy stworzysz sensowne zdanie.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Jezu, weźcie to na powagę. Fajne są pocałunki z kostką lodu, poza tym wiadomo - zlizywanie różnych rzeczy z ciała, jak bita śmietana, truskawki, arbuz czy szampan.
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1752 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 11:57
Czasem zdarzają się debilne tematy z które nadają się tylko do tego żeby obśmiać autora ale dla mnie ten jest całkiem zwyczajnym i normalnym tematem więc ci którzy offtopują i piszą bzdury dostają po ostrzeżeniu.
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 19:11
Wizzard napisał/a:
Czasem zdarzają się debilne tematy z które nadają się tylko do tego żeby obśmiać autora ale dla mnie ten jest całkiem zwyczajnym i normalnym tematem więc ci którzy offtopują i piszą bzdury dostają po ostrzeżeniu.
Czy mój post był nie na temat? Może niektórym wsadzanie palec w tyłek pasuje ? I co, niesłuszny warn..Równi i równiejsi ?
@ topic; Zwiąż ją i zdominuj =f, coby offtopa nie było
By zadowolić kobietę...
Na pewno nie można być monotonnym trzeba pokazać się z tej drugiej strony gdzie nie będziesz taki jak 80% zwykłych facetów.
Wciągnij ją we własny świat , własnych zainteresowań , pokaż jakie ciekawe masz życie.
Najważniejsze to nie uszczęśliwiać kobiety materialnie poprzez kupowanie prezentów. Musisz sobie uświadomić - to Ty jesteś nagrodą.
Bez nas nie dałyby sobie rady.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 09:27
Bishkopth napisał/a:
chodzi o to czy znacie jakies fajne sposoby by zadowolic kobiete?
Zastrzel się, na pewno będzie zadowolona.