Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 06:15
Troskliwy Miś napisał/a:
Pozatym... poskaczesz poskaczesz... i sie w końcy wypie*dolisz, połamiesz..i napewno dziewcze nie bedzie zadowolone.
o właśnie o to mi chodziło
Van___ napisał/a:
Grac na gitarze kazdy potrafi w 2min juz cos sie nauczysz
zgupiałeś ! Paluchy bolą jak chol*ra.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
ogólnie to sama gitara mi nie przeszkadza.. no ale jak juz chłopak na niej gra.. yy
_________________ "I can't explain the way you make me feel
The only thing I know it feels goddamn real
Making me erase is what it's all about
So man, you better watch out."
hehe wiem, że to troche dziwne ale no.. ja już tak mam mi się raczej chłoapak przy ognisku z gitarą nie podoba.. to takie.. nie w moim stylu
_________________ "I can't explain the way you make me feel
The only thing I know it feels goddamn real
Making me erase is what it's all about
So man, you better watch out."
mnie bardziej kręci jak chłopak gra na gitarze naprawde dobrze, a nie skacze bo i tak kiedyś spadnie:P:P a grając nic sobie nie zrobi:P hehe no chyba ze musiał by być wyjątkową ofiarą:):)
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 15:00
czlowieku, prawie z fotela nie spadlem jak przeczytalem co napisales. Ty chcesz uprawiec parkour tylko dltatego zeby laski na Ciebie liecialy?? nie mozesz czym innym szpanowac??? jesli nie to gratulacje
ja uwielbiam gitare jej brzmienie a jeszcze jak grają na niej moi dwaj kumple ojj oni to potrafią jeden to chyba z 15 lat gra a ma 21 lat drugi ma 20 lat i gra troche mniej ale jak się dobiorą to moge ich słuchac i słuchac *.* ale tego pierwszego lubie bardzo sluchac jak gra solo oj
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"