jeju ja nie moge tego parkouru! Co 2 osoba ode mnie ze szkoły udaje wielkiego mistrza parkour'u. Wkurza mnie to..;| Więc wybieram gitare, miło by było gdyby potrafił grać dla mnie <3
_________________ "Uczesane przez wiatry
Gołe szczyty Połonin
Proszą byś po nich poszedł
Biesom, Czadom się skłonił
Z twarzą mokrą od deszczu
Przeziębnięty, zmęczony
Od złych rzeczy na dole
Jesteś mgłą oddzielony"
Hmm .. Ja tam wole gitare ..!
Bo moze mi zagrac np serenade pod oknem .!
Ale nie mialm bym nic przeciwko jezelio moj chlopak wolał by parkour niz gitare.:D
_________________ Cause i wanna have a really true LOVE.!!!
Grac na gitarze kazdy potrafi w 2min juz cos sie nauczysz ale salto w tył nie bardzo dlatego mysle ze dziewczynki wolom le parkour
LOL. W dwie minuty, to Ty se możesz się zastanowić co to struna jest i jak ją szarpnąć, by wydała dźwięk. Ja się uczę na gitarze grać 7 lat, gram w zespole i cały czas ćwiczę i nie żałuję ani chwili, gdy uczyłem się grać. A szczerze mówiąc i tak g*wno umiem. Oglądając niektórych gitarzystów jedynie się pogrążam. Gitary nikt jeszcze nie opanował perfekcyjnie, każdy ma inny styl grania. Nie ma granic w graniu na gitarze - daje chyba nieograniczoną wolność, podobnie, jak parkour, tyle że ten drugi jest bardziej niebezpieczny i bolesny (choć nie twierdzę, że gitara nie jest bolesna ).
Dewcio napisał/a:
z gitara sie zgodze..
Powiem jedno - większość z Was z gitarą ma chyba tyle wspólnego, co ją na filmie kiedyś widzieli. Swoją drogą, przy najbliższej okazji (u wujka, dziadka, czy kogoś tam) weźcie gitarę i po całym dniu nauki, spróbujcie zagrać coś konkretnego (mam w nosie, czy to będą 3 akordy, czy parę dźwięków, po prostu coś zagrajcie). To zobaczymy kto ma rację.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.