A czy ważne jest to co robisz ? Nie uważasz, że jeśli spodobasz się dziewczynie to nie dlatego ze grasz czy skaczesz. Na pewno zwróci na ciebie uwagę. Ale ważniejsze będzie dla niej to ze będziesz jej a nie nikogo innego.
parkour = tężyzna fizyczna = mięśnie = pewność siebie = szpanerstwo = laski na to lecą.
Może, potem podejdzie do Ciebie chłopak w przepoconym podkoszulku i powie " hej maleńka " i ahh i ohh ;D Laska już jego?
Bez przesady Mnie to nie kręci
Mnich napisał/a:
Gitara = człowiek z pasją = nie uprawia sportu (w większości) = brak mięśni = laski na to nie lecą.
Ahh uwielbiam chłopaków grających na gitarze *_*
Mnich napisał/a:
Gadanie. Też mam gitarę i też na mnie nie lecą. Nie opłaca się uczyć grać.
Hah xD Już na Ciebie lecę!! xD
P.S. Opłaca się uczyć grać, jeśli robisz to dla siebie, z pasją Tak samo jak i parkour - ale nie dla szpanu.. dla siebie
Jak dla mnie - gitara..
Człowiek przy gitarze uczy się cierpliwości, może to się przenieść i tycząc się do kobiety.
_________________ Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
Cytat z książki Paulo Coelho - Alchemik.
Pomogła: 6 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 337 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 15:23
A mój chłopiec gra na gitarze i uprawia parkour.
Jednakże gdybym miała wybierać ja wybrałabym gitare.
Takie to romantyczne. ahh....;)
A dla mnie facet nie musi być Pudziaem tylko facetem[kochanym]! ;D
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Tak serio to nie rozumiem pytania w sytlu : Co wolą dziewczyny?
Jak chłopak fajny, to nie ważne parkour, gitara czy budowanie robotów ^^
Liczy się charakter, to że ma pasję dobrze o nim świadczy i idzie to na plus, no ale bez przesady...
Mam 3 kolegów. Pierwszy z nich okazał się super chłopakiem (niedawno go poznałam), uprawia ten cały parkour. Tak samo jest z drugim - ten gra na gitarze. A trzeci... co prawda gra na gitarze ale jest potwornie rozlazły i w ogóle jakiś taki.
No i co, to że gra na tej gitarze znaczy że ma być moim siódmym cudem świata? Sorry. Bez jaj.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam.
Wyrzekam bo
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak TY...