Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 14:34
Parkour;p
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 10:55
i parkour jest taki... super;D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 16:46
Każdy może się nauczyc grać na gitarze, ale to nie jest taka prosta sprawa i nie każdy ładnie gra, chociaż umie. A parkour...też ciekawa sprawa
Najlepiej jedno i drugie;)
_________________ Raczej nie życzymy nikomu źle, raczej nikomu dobrze...
Wszystko sie sypie.
Ostatnio z kumplem debatowaliśmy nad tematem co lepsze - parkour czy gra na gitarze. I jakoś nie mogliśmy się dogadać co dziewczyny wolą. Wyraźcie swoje zdanie na ten temat bo nie mogliśmy dojść do porozumienia.
trzymajcie mnie bo nie wytrzymam Ty czlowieku chory na banie jestes!!?? Parkour albo gitara dla szpanu???!! Zastanow sie na soba... Ja osobiscie wybieram Le Parkour i robie to dlatego ze mnie to kreci i wrecz podnieca a nie zeby zaszpanowac jakiejs lasce... Nie moglbym chodzic z dziewczynom tylko dlatego ze jej sie podoba to co robie... Jak mozna w ogóle cos dla szpanu robic!!!??
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 13:29
Oczywiście gitara, sama gram i to taakie romantyczne,z resztą parkour to wg mnie głupota;|
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 22:26
hehe wiesz parkour jest niebezpiecznym sportem wiem to z z otoczenia , w ktorym przebywam . Mój kolga przez własna nieuwage robiąc salto miał złamianie ręki otwarte i miał 12 szwów . a do etgo jeszcze farmaceuta nie chciała mu udzilic pomocy i moj brat musiał to zorbic. a co do gry na gitarze jest to bardzo fascynujące. Albowiem kazda dziwczyna ma swoje ukrte marzenia. JEdnym znim moze być np. ze chłopak gra piekne " serenady " przed oknem .. coż sa I marzenia a szara rzeczywistośc jest iNaa.. czy warto narazac swoje zycie , zdrowie ? !
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 10:16
Ejjj...
Moim zdaniem gitara.
Lecz pewnie macie moje zdanie gdzieś!!
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?