Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 19:41
niech tylko nie klepie bez sensu co jej slina na jezyk przyniesie, a skoro jej sie koles podoba i chcialaby sie z nim jeszze spotkac to niech zapyta go o to czy sie interere i o tym rozmawa, a jesli sie na tym nie bedize znala to tym bardziej niech ciagnie temat, niedosc, ze sie czegos nowego dowie to jeszcze kolesiowi zaimponuje tym ze nie gada tylko o sobie i ze sie nim interesuje
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 10:34
No anetka zaimponowałaś mi tą odpowiedzią a moze chciała byś ze mną porozmawiać o elektronice i komputerach?? jeśli nie wiesz nic na ten temat to sie dowiesz ciekawych rzeczy
_________________ Nie tolerancja, nie akceptacji, nie tolerancja tej sytucaji, brak akceptacji!!!!
Czy zawsze trzeba o czyms gadac ? nie wiecie ze mowa jest zrodlem nie porozumien ? Cisza tez jest piekna A ta kolezanka napewno nie straci chlopaka przez to ze nic nie mowi zreszta to sie tak nam wyobraza ze o czym my bedziemy gadac, a potem jakos idzie wiem z wlasnego doswiadczenia jedna osoba cos opowie, druga cos opowie i jest
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 15:27
Ok jedna osoba cos powie i druga i trzecia i jest ok a jak to jest randka we dwoje, tylko we dwoje?? i np trwa ona 3 godziny to przez trzy godziny mają siedzieć cicho??
_________________ Nie tolerancja, nie akceptacji, nie tolerancja tej sytucaji, brak akceptacji!!!!
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 12:54
Damien napisał/a:
No anetka zaimponowałaś mi tą odpowiedzią a moze chciała byś ze mną porozmawiać o elektronice i komputerach?? jeśli nie wiesz nic na ten temat to sie dowiesz ciekawych rzeczy
A czemu nie Ja sie na tym nie znam, to sie troche poducze i potem chociaz bd wiedziala o czym kumple rozmawiaja