Wys³any: Wto Lis 13, 2007 08:58
hahaha , ja mialem pierwsza dziewczyne w wieku 15 lat a tak mi sie bosko trafilo ze byla starsza odemnie o ladne 4 lata i od niej moja przygoda sie zaczela ile to nauczyla
Hm...w sanatorium....11 lat? < oz! jak to dawno temu bylo >
Tomek..ahh,tomek!
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha siê zachody s³oñca.
- Wiêc wówczas gdy ogl±da³e¶ je czterdzie¶ci trzy razy, by³e¶ a¿ tak bardzo smutny? - zapyta³em.
Ale Ma³y Ksi±¿ê nie odpowiedzia³.
chyba mia³am 7 lat ;P
w pierwszej klasie podstawówki. ale to trudno nazwaæ chodzeniem ze sob±.
a ju¿ taie powa¿niejsze chodzenie to w tamtym roku mia³am tego pierwszego
mia³am 14 lat ;P no ju¿ wiêcej ;p ( urodzi³am siê w marcu a to sie zaczê³o w pa¼dziernikuuu ) a teraz mam 15 i dalej historia siê toczy z tym samym ch³opakiem:)
_________________ - Barbie, ¿ycie to nie bajka!
your fu**ing choice, only You make a choice. !
mam gdzie¶, co o mnie my¶lisz.
mam g³êboko gdzie¶, co o mnie mówisz.
mam baardzo g³êboko gdzie¶, to czy mnie lubisz.
Pierwszego ch³opaka mia³am chyba w 3 kl. podstawówki he,he Da³ mi nawet kwiatka z ogródka s±siadki xD
_________________ Ze mn± mo¿na tylko w dali znikn±æ cicho...
Ksi±¿ki s± jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawaæ,
innych poznajesz,
ale na drugi dzieñ ju¿ o nich nie pamiêtasz,
a z niektórymi warto spêdziæ ka¿dy dzieñ,
ca³e ¿ycie...
Pomog³a: 9 razy Do³±czy³a: 20 Kwi 2008 Posty: 1037 Sk±d: z dupy mamy
Wys³any: Czw Maj 01, 2008 14:28
Trudno w m³odym wieku mówiæ o kim¶, z kim siê chodzi "mój ch³opak" lub "moja dziewczyna", wiêc bêdê mówiæ "moja sympatia". Pierwsz± sympatiê mia³am w wieku 7-8 lat. Przyja¼ni³am siê z pewnym Adamem przez ca³± klasê pierwsz± szko³y podstawowej. Pewnie wytrwa³oby to d³u¿ej, bo naprawdê... zachowywali¶my siê jak "para", chocia¿ byli¶my dzieciakami. Rozdzieli³o nas to, ¿e nasza klasa zosta³a rozbita, bo wychowawczyni chcia³a zrobiæ integracyjn±. I tak z B przesz³am do A.
_________________ ¦wiat jest PE£EN idiotów - oceniaj±, choæ Ciê nie znaj±!
naiwniacy, my¶l±, ¿e obchodzi mnie co¶ trochê ta chora opinia..
Pomog³a: 2 razy Wiek: 15 Do³±czy³a: 31 Sie 2007 Posty: 179 Sk±d: Orneta ;))
Wys³any: Czw Maj 01, 2008 20:18
na powa¿nie to jako¶ ostatnio... 15.02 do 18.04 Bo jak siê mówi co za du¿o to nie zdrowo chocia¿ to nie by³ mój wybór xD
A pierwszy... 4 klasa podstawówki Uhhh ale by³am w nim zakochana xD
_________________ nIe oDnAjDzIe wIeCeJ nAs tA sAmA cHwIlA...a cZaSeM bY mOgLa=(
pozdra dla Oska :]
madafaka. co Ciê nak³oni³o do napisania mojego nicku pod swoim podpisem
Ja mia³am jakiego¶ ch³opaka, ale go nie kocha³am wiêc po co by³o to ci±gn±æ? Czekam na powa¿ny zwi±zek
_________________ Przytaczam sens mej nieobecno¶ci
Z konieczno¶ci odciêcia od rzeczywisto¶ci
Smak wolno¶ci szkicuje
Szkielet ¿ycia abstrahuj±cego od sk³onno¶ci
Do zawi³o¶ci
Do duchowej staro¶ci
Og³aszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzko¶ci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .
Mielno kwatery Mielno - kwatery w Mielnie. www.przymorzu.pl/mi…