Zdaje siê, ¿e w drugiej klasie podstawówki jeden by³. Z tego, co mi powiedzia³a siostra (7 lat starsza, lepiej pamiêta, co opowiada³am jak ja mia³am 7/8lat ni¿ ja) to "chodzi³am" z nim przez dwa dni, ¿eby mi po¿yczy³ Simsy.
Hmmm... By³o parê znajomo¶ci, jednak za zwi±zki ich nie uznajê. W podstawówce to ca³e chodzenie to raczej zabawa xp Mia³am 10 lat. W gimnazjum sp³awiam ch³opaków, nie mam ochoty na zwi±zek. To s± same k³opoty.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecno¶ci
Z konieczno¶ci odciêcia od rzeczywisto¶ci
Smak wolno¶ci szkicuje
Szkielet ¿ycia abstrahuj±cego od sk³onno¶ci
Do zawi³o¶ci
Do duchowej staro¶ci
Og³aszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzko¶ci.
Pomóg³: 5 razy Wiek: 18 Do³±czy³: 26 Maj 2008 Posty: 1225 Sk±d: Od mamy
Wys³any: Nie Cze 08, 2008 13:28
Pierwsza i jedyna, której ju¿ nie ma. Hmm. 15-16 lat.
Prawda czyni ludzi dojrza³ymi. Prawda jest fikcj±, zatem dojrza³o¶æ równie¿ ni± jest. Mo¿esz t³umiæ sugestiê, autosugestii siê nie wyzbêdziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeæ
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbior±.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .
¦lub Wesele - Baza Firm - Informacje www.Weseliusz.pl