W gimnazjum sp³awiam ch³opaków, nie mam ochoty na zwi±zek. To s± same k³opoty.
Ja dok³adnie robiê to samo.Nie chcê póki co siê w co¶ anga¿owaæ.
Wolê poczekaæ na tego odpowiedniego.
Przecie¿ to pierwszy ch³opak,a wszystko co pierwsze pozostaje niezapomniane.
Dlatego wci±¿ siê ³udzê,¿e ch³opak,do którego co¶ czujê,kiedy¶ w koñcu zwróci na mnie uwagê.
Zapowiada siê,¿e jeszcze sobie poczekam...
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
Ja tam na powaznie jeszcze nie mialam.. ciagle z kims krecilam, ale jakos kazdego splawialam 'bo to, bo tamto(...)'
znajomi twierdza, ze z takim podejsciem i wybrzydzaniem nigdy sobie faceta nie znajde, no ale coz.. wole juz byc sama niz z kims na sile;d.
Jak ja patrzê co robi± inne dziewczyny w moim wieku,to a¿ mi siê wszystkiego odechciewa.
Ja na powa¿nie nie mam zamiaru mieæ jednego ch³opaka na tydzieñ,który mówi mi,¿e jestem napiêkniejsza na ¶wiecie,a potem odchodzi,bo znalaz³ kogo¶ bardziej wspania³ego.
W dodatku wiêkszo¶æ czternastek z mojej szko³y traci dziewictwo w tym¿e wieku.
Tak.W³a¶nie z tymi tygodniowymi ch³opakami.
Dla mnie to ¿a³osne.
Dlatego tego pierwszego ch³opaka chcê mieæ,kiedy nadejdzie na to pora.
Je¿eli stanie siê to jeszcze w tym roku,mo¿e byæ w tym roku.
Ale muszê byæ na 100% pewna,¿e tego chcê (tj.chodzenia).
Nie mam zamiaru traciæ nerwów na kolejnego ''poszukiwacza przygód''.
Aha.I je¿eli mia³oby nadej¶æ to wkrótce,to na pewno nie z moim rówie¶nikiem.
Powa¿nie.Nie wyobra¿am sobie zwi±zku(choæ to zbyt powa¿ne s³owo)z ch³opakiem,który jeszcze biega z pistolecikami na dworzu bawi±c siê w policjanta (powaga,znam takich) albo,który spêdza wiêkszo¶æ dnia (wiêkszo¶æ,bo reszta to szko³a) graj±c na komputerze w jakie¶ gry,których tytu³ów za Chiny teraz sobie nie przypomnê.
A poniewa¿ ch³opacy w wieku dojrzewania s± opó¼nieni o 2 lata od dziewczyn,
mo¿e sobie na razie podarujê.
No chyba,¿e z ch³opakiem o 2,3 lata starszym,ale z kolei bojê siê,¿e nie spe³niê jego
oczekiwañ(oczywi¶cie w zale¿no¶ci jakie one s±).
A poza tym w±tpiê,¿eby jaki¶ 17 latek zwróci³ na mnie uwagê.
Bo wiêkszo¶æ z nich ¶miejê siê z czternastolatek,¿e s± ''takie HOT'',
dziêkujê.
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
Wys³any: Pon Lip 07, 2008 21:25
12lat... Ale w tym wieku to takie nieprawdziwe. I ¿a³uje. Tylko wakacyjna mi³o¶æ. A ja nie wierze w mi³o¶æ na odleg³o¶æ mo¿e to dlatego. Teraz ciesze siê ¿e jestem singielk±. Mam czas dla siebie.
Hipokryta [Usuniêty]
Wys³any: Pon Lip 07, 2008 22:15
Atlanta napisa³/a:
A poniewa¿ ch³opacy w wieku dojrzewania s± opó¼nieni o 2 lata od dziewczyn,
KHEM KHEM, wypraszam sobie! To jawna dyskryminacja ;-x. Mo¿e i s± w wieku 14 lat takie "wiêksze bachory", ale w wieku 14 lat by³em ju¿ po czê¶ci dojrza³y emocjonalnie.
Dziêkujê.
@ temat ; Moja pierwsza mi³o¶æ? Trwa ju¿ ponad rok i mam wielk± nadziejê, ¿e nigdy nie wyga¶nie.
Ja jeszcze nie by³em z nikim zwi±zany... mo¿e i to lepiej? Nie chcia³bym byæ w zwi±zku na tydzieñ, miesi±c, rok, takie co¶ nie ma sensu, sens ma bycie ze sob± ca³e ¿ycie, a podtrzymanie takiego czego¶ (chodzi oczywi¶cie o pierwsze bycie z kim¶) bardzzooo rzadko siê udaje, wrêcz graniczy z cudem.
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .