Tak naprawdę nigdy nie wiedziałam, czy chodzenie istnieje, a jeśli tak- to kiedy. Po prostu byłam zauroczona w różnych mężczyznach. Jeżeli odwzajemnili moje uczucie- byliśmy... Parą? Nawet nie. Dobrymi przyjaciółmi. Tak, tak. Podobno 'mam chłopaka'. Aczkolwiek nie wiem ile miałam lat, gdy to wszystko się zaczęło. Uważam, zę każdy wiek rozpoczęcia tzw. partii życia polegającej na romansikach i miłościach zależy od człowieka i jego psychiki- nie od rocznika.
Przedszkole, 5 lat . Pisałem do laski listy na maszynie do pisania w którym umieszczałem "tajne" znaki (%#$^$#%^&@#) ale wtedy nie wiedziałem co one oznaczają.
Wiek: 15 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 34 Skąd: z Poznania xD
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:41
Jak byłam w pierwszej klasie miałam chłopaka, ale to przez moją starszą siostre, bo powiedziała mi o co w tym chodzi i w ogóle, potem ja powiedziałam takiemu jednemu chłopakowi i byliśmy ze soba przez kilka miesięcy XD
[ Dodano: Wto Lip 15, 2008 14:48 ]
Uhhmmm... Znaczy się w pierwszej klasie podstawówki xD
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 25 Kwi 2008 Posty: 127 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 14:12
14 lat , 2 gimnazjum..
_________________ Dopóki wierzysz że może być inaczej,
Że będziesz walczył jak ja walczę
Będziesz panem świata królem siebie właśnie
Trzymaj to na pulsie wiara nie ugaśnie!
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
W sumie w gimnazjum były dziewczyny, poznane na obozach dajmy na to 3 miesiące związku, albo pare tygodni i szybki sex itp...
Ale dopiero ostatnio związałem się z dziewczyną gdzie spedzaliśmy wiele czasu, wspolne popołudnia obiady i zwiazek budowany rzaczej na powaznie niż na szczeniaka.
No ja się ograniczyłem do koleżanek, mam 17 lat, no i mam tych koleżanek bardzo dużo, w tym ze 5 takich bliższych, ale to nie jest dobry interes, na sms ze 200 zł miesięcznie, właśnie zaczełem szukać dziewczyny na stały związek ale to nie jest takie łatwe wybierać, bo z byle kim to nie chcę chodzić.