Ja może i jeszcze jestem na to za młoda, ale...
Ostrożności nigdy za wiele!
Osobiście nie noszę, bo nie potrzebuję tego na dzień dzisiejszy..
Jednak jeśli ktoś starszy to robi to bardzo dobrze.
Świadczy to o tym, że dba o bezpieczeństwo swoje i innych.
W końcu kto wie czy ktoś nie ma jakiejś choroby..
Słyszałam ostatnio o tej warszawskiej prostytutce, która zaraziła od 1000 do 2000 mężczyzn...
I jaką te kobiety w Warszawie mają pewność, że nie spały z jednym z nich?
Bezpieczeństwo w tym przypadku przede wszystkim!
_________________ Zanim osądzisz innych..
Osądź samego siebie..
A jak już osądzisz samego siebie..
To i tak nie osądzaj innych..
Oni sami to zrobią..
wg mnie to tak dla popisowy , chyba ze ktos aktywnie wspolzyje, ale tacy moi kumple to maja gumy dla szpanu, ja jak bede mial uprawiac seks to skikne szybko do kiosku ;d
a nie lep[iej do apteki? drozej ale bezpieczniej, u nas bylo tak ze stare babcie z kioskow bawily sie i przebijaly iglami gumki przezorny zawsze ubezpieczony
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 354 Skąd: z kapusty
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 13:20
pinker napisał/a:
a nie lep[iej do apteki? drozej ale bezpieczniej, u nas bylo tak ze stare babcie z kioskow bawily sie i przebijaly iglami gumki przezorny zawsze ubezpieczony
a skąd wiesz, jeśli mogę zapytać ?
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
ja nosze w portwelu prazerwatywe:P hehe ale jak ktos nosi.. to moim zdaniem nic strasznego:)) wszystkoo jest ok :cmok:
_________________ Jej dano świat, jej dano świat na własność
i w świetle lamp i w świetle lamp ma jasność
że pięknie jej, że pięknie jej w tym oknie
więc czemu wciąż, wciąż stoi tam samotnie?
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 06:18
Koba napisał/a:
A po co ci dziecko prezerwatywa w portfelu, przecież nie będziesz tym płacić za chrupki w sklepiku szkolnym?
Przekupi nią kolegę, żeby jej te chrupki kupił.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Nie no nie zartujcie sobie z koleżanki... Ja swego czasu też miałam prezerwatywę w portfelu, ale jakoś nie za bardzo lubię nosić portfel. Wiec w małej kieszonnce spodni lub w torebcie, przed jakims wyjsciem na impreze czy gdzies zawsze się znajdzie ;] a tak to trzymam w domu przy szafce nocnej ;p
Wiec w małej kieszonnce spodni lub w torebcie, przed jakims wyjsciem na impreze czy gdzies zawsze się znajdzie ;]
Przykład naszej kochanej młodzieży xD
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
No tak moim zdaniem część osób nosi prezerwatywe przy sobie tylko dla szpaun. Inni noszą ją bo się przydaje ale ich jest mniej. Ja nie nosze i szczerze to uważam że tacy co im się przydaje to się po prostu pierdo... kiedy i z kim się da. Więc która dziewczyna by chciał takiego co to dzisiaj z ną a jutro z jej koleżanką i odwrotnie który facet chce pójść do łószka z dziewczyną co z nią każdy menel już był.
Jeśli ci potrzebna prezerwatywa to ją noś ale przy takim używaniu to ani romantyzmu ani miłość współczuje. A jak nie używasz to nie noś bo to żaden szpan no i pozdro dla wyjątków od regóły dla par co to się kochają prawdziwą miłością i uprawiają sex w przypadkowych miejscach i w przypadkowym czasie w porywie namiętnośc. Ich rozumiem w pełni.
Jeśli ci potrzebna prezerwatywa to ją noś ale przy takim używaniu to ani romantyzmu ani miłość współczuje.
Moim zdaniem dużo mniej romantyczny jest szybki sprint do pobliskiej apteki w czasie gry wstępnej.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY