Koba też nie przesadzaj, lubisz się doczepiać do tego typu spraw, no ale wiedz, że jeżeli jest ktoś w związku, jeśli jest pewny swojej drugiej połówki i chcą się kochać to to nie jest głupota. Bo to jedna z najwspanialszych rzeczy jakie są na świecie. No i fakt, powinni być dojrzali I w razie czego wziąć odpowiedzialność za dziecko.
Koba też nie przesadzaj, lubisz się doczepiać do tego typu spraw, no ale wiedz, że jeżeli jest ktoś w związku, jeśli jest pewny swojej drugiej połówki i chcą się kochać to to nie jest głupota. Bo to jedna z najwspanialszych rzeczy jakie są na świecie. No i fakt, powinni być dojrzali I w razie czego wziąć odpowiedzialność za dziecko.
Oczywiście, lecz nie to miałem na myśli - chodziło mi o 'zakończenie dobrej zabawy' brakiem antykoncepcji, to czysta głupota
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
wiesz chlopak chcacy uprawiac stosunek powienien nosic przy sobie zabiezpieczenia ,a jak nie to dziewczyna poinna miec np: na dyskotece jak chce to robic :d po prostu takie jest życie.
_________________ Życie jest grą , nie pozwól sobie być pionkiem ....
Ja noszę prezerwatywę na sobie, bo potem głupio tak z portfela wyjmować. Prezerwatywę ubieram codziennie i chodzę w niej przez cały dzień. Jak w skarpecie.
Mówisz serio? Nigdy nie zrozumiem takich ludzi
A co do tematu... Jeżeli ktoś nosi prezerwatywę w portfelu to dobrze - zabezpiecza się i nie tylko przed ciążą, ale też przed chorobami wenerycznymi - a to chyba jeszcze gorsze. Bez względu na płeć. Dla mnie są jednak wyjątki. Jeżeli spotkam fajną dziewczynę - np. 15stkę i gdzieś pójdziemy np. do restauracji, nie będę miał drobnych a jej wypadnie prezerwatywa na blat baru to już będę sobie wyobrażał ilu ona musiała mieć w sobie. Jeżeli dziewczyna zaczyna współżycie w wieku 14, 15 lat i jeszcze nosi gumkę w portfelu to musi być totalnie puszczalska. Nawet w lumpeksie jest zwykle towar z drugiej ręki, ale np. z dwudziestej to nie wiem kto by się zdecydował
Ale ofc to tylko moje zdanie i są też wyjątki
_________________ "Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę."
Nie będę tu przytaczał definicji słownikowej, zajrzyj może do SJP i dowiesz się co to ironia i sarkazm . W każdym razie znam kilka dziewczyn z tych 5% i zazwyczaj widać to na pierwszy rzut oka
_________________ "Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę."
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 12:30 Re: Prezerwatywa w porftelu.
Taka Sobie napisał/a:
Jak postrzegacie chłopaka, który nosi w swoim portfelu prezerwatywe?
A jak wygląda w Waszych oczach dziewczyna, która nosi "ów" rzecz w portfelu/torebce?
Czy to jest źle?Czy może dobrze?
A może sami nosicie prezerwatywy w portfelu/torebce?
Jaki jest Wasz punkt widzenia na tą sprawe?
1.Tulipan.
2.Dziewczyna puszczalska.
3.Zalezy w jakich sytuacjach.
4.Nie nosze,to rola chłopaka,ale nie musi nosić tego w portfelu żeby każdy widział;/
5.Do tyłka.
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 10:42
To w gruncie rzeczy bardzo delikatna sprawa, jak dziewczyna zobaczy prezerwatywę na początku znajomości to reakcja może być różna, niektóre się ucieszą, że dbasz o zabezpieczenie, inne pomyślą, że tylko seks Ci w głowie.
Dlatego chyba najlepszym wyjściem jest nosić ale nie ujawniać tego zbyt szybko.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 18:50
Moim zdaniem ta osoba po prostu nie chce być jeszcze rodzicem.
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."