Wysłany: Pon Sie 13, 2007 19:01 Pytanie do chłopaków ;)
Lubicie bardziej jak dziewczyna jest ubrana na sportowo(adidasy, trampki, torba przez ramie itd.) czy bardziej coś w stylu elegancko i seksownie(szpilki, jeansy, torebki) ??
Seville [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 19:06
Ja wiem, ze to do chłopaków... Ale wydaje mnie się, ze po prostu najlepiej być sobą xD Ale jestem ciekawa odpowiedzi chłopaków. Oddaję głos
Seville jasne że najważniejsze to być sobą. Ale po prostu jestem ciekawa i dlatego założyłam ten temat ja jestem sobą i żadna wypowiedź na forum tego nie zmieni ale mimo wszystko chciałabym to wiedzieć
Seville [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 19:18
Uważam, ze to też zależy od chłopaka. Modniś, będzie chciał mieć fajnie ubraną dziewczynę. Piłkarz-sportową (choć nie zawsze!). To zależy od charakteru. No i czy styl ubrania jest taki ważny? Ważne by była uśmiechnięta i dobrze się czuła w sowim ubraniu. Takie moje zdanie xD Ale rozumiem wiki17, . Słuchamy chłopców... xD
Wiek: 19 Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 71 Skąd: z KraInY NibY NibY
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 19:23
trudna sprawa.......... obie "opcje" sa kuszace ;P ale ja jestem chyba bardziej za jak to powiedzialas "elegancko i seksownie" ale na sportowo tez jest bosko to zalezy jak sie dziewczyna prezentuje w takich ciuszkach nie ktorym nie pasuje poprstu na "sprotowa" a innym "elegancko":D to zalezy do sylwetki i w ogóle masy rzeczy.
[sorki za bledy wszelkiego rodzaju]
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 12:53
Jeśli chodzi o mnie, to dla mnie nie ma znaczenia to, jak jest ubrana moja dziewczyna. Najważniejsze aby czuła się dobrze i swobodnie w tym, czym chcce, jednak też powinna się ubierać stosownie do okazji
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
dziewczy6na ubiera sie jak jej sie podoba, idzie na dysko ubiera sie odpowiednio, romantycznym wieczorkiem dla swojego faceta pociągająco i seksownie, na wesele tez odpowiednio dobiera ubranka ozdoby, do skzoły tez jeszcze inaczej, ja np lubie jeansy, bluzeczke, adidaski czy trampeczki, czasami spodnki czy spódniczka do tego klapeczki najlepiej japoneczki, czasami korale czasami skromne drewinko czasami kolczyki wiszące kolorowe czasami wsadzane srebrne ale raczej mój styl to sportowo nie przepadam na szpilkami itp
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:25
to zależy od dziewczyny, od jej charakteru od tego, jaka jest.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus