Wiek: 16 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 29 Skąd: Zadupie city xD
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 09:32
Jeżeli ten chłopak mi się podoba to normalnie rozpływam się jak mi miłe słówka mówi,komplementy pisze.. no i jak mówi w realu to tym bardziej. Zawsze wtedy się rumienię jak głupia(niestety tak mam ;/ i nie umiem nad tym zapanować)... słodko.. Ale jak pisze mi takie coś chłopak, na którym mi kompletnie nie zależy to mam ochotę wyrzucić komórkę przez okno..
Na szczęście mam takiego pana,na którym mi zależy i który pisze mi codziennie komplementy... chociaż...ostatnio się coś między nami popsuło ;/
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 148 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 18:05
A ja dostałam ostatnio od mojego cichego wielbiciela takiego slodkiego mmsa takiego misiaka ale i tak koles szans u mnie nie ma
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 18:27
Jeśli wiem kto to i tego kogoś prawie wcale nie znam, źle mi sie z nim rozmawia i ogólnie mi nie odpowiada to nie cierpię i az mnie to odrzuca.
Tak samo jak to że koles który nie dosc ze zagadał do mnie przez sms-a ito jeszcze pisze mi jakiś misiu pysiu srutututu. Nie cierpie tego, w ogóle nie lubie jakoś jak ktoś tak cudacznie cukierkowo sie do mnie zwraca.
Ale!!!
Jesli ktos mi sie podoba, kogoś lubie czy coś to fajnie czasem dostac takiego troche innego sms-a nawet.
That life has brought me here, where I am"
hehe jak jednej do której zarywałem powiedziałem skarbie i słoneczko to sie na tym skończyło heh niektóre, NIEKTÓRE nie wszystkie dziewczyny sa dziwne xD
matthias, jak możesz jej pisać takie teksty?! To obraza przyzwoitości ^^
tralaLaLa napisał/a:
ale wiadomo, jak ze wszystkim bez przesady
Tak, nie myślcie chłopcy, że im więcej tym lepiej.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Na początku może i bym lubiła, ale jakby mi ktoś tak robił codziennie, to by mnie to znudziło . Nie lubię wazeliny.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.