lubie ale bez przesady zeby nie byl nachalny 3 sms na dzien max.. jesli to maja byc te super romantyczne chyba ze chcesz o czym pogadac to mozesz pisac i pisac
Moja koleżanka poznała jakieś pół roku temu w necie kolesia (nie-Polaka). Otóż osobnik ten twierdzi, iż się w niej zakochał. Ona, po długich namowach ponoć, podała mu swój nr. telefonu. No i się zaczęło. Facet od tamtej pory zaczął jej wysyłać po 100 smsów dziennie. Dosłownie. I to mimo to, że gadają ze sobą na czacie całymi nocami. Kiedy gdzieś wychodzi, on natychmiast wypytuje się jej "z kim?", "gdzie?", "na ile?", "po co?"... Potem w trakcie i tak jej bez przerwy pisze "kiedy wróci?" i "że tęskni". Razu pewnego, kiedy nie wróciła do 23 to zaczął ją zarzucać wiadomościami typu "gdzie jesteś, boję się o ciebie? Masz natychmiast wrócić do domu bo inaczej nie zasnę". Dziewczyna naprawdę nie ma chwili spokoju. Spotykamy się często, więc często jestem tego świadkiem. Dla mnie to jest chore, facet jest strasznie nachalny. Ja takiego już dawno posłałabym w cholerę, bo nie wytrzymałabym ciągłego śledzenia i spowiadania się mu z tego co robię i to tyle razy dziennie. Ale ona zdaje się lubić takiego wielbiciela, skoro mu zawsze odpisuje. I jeszcze spotkać się mają... 0_o
Podsumowując: taka nachalność jest straszna, jak dla mnie. Jednak mimo wszystko, jak napisałam w tym temacie wcześniej - chciałabym żeby ktoś mi tak pisał. Raz, dwa na tydzień - zapytał jak się mam, czy wszystko u mnie w porządku. Tyle.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 16:29
ja tam to lubie ) to mile ) chyba ze ten ktos jest naprawde namolny... ciagle nalega na spotkanie itp. aLE OGOLNIE TO FAJNE )
_________________ "...Jest taki dzien i kazdy tak ma, ze czasem jest zle, ze jakos nie tak. Lecz potem jest noc i znowu jest dzien i uwierz mi ze usmiechniesz dzis sie..."
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 09:31
Uwielbiam, potrafię pisać z ludźmi całymi dniami. Mojemu chłopakowi się to już trochę znudziło i nie wysyłamy sobie co sekundę czułych sms, ale ogólnie prawie nie wypuszczam telefonu z ręki , ciągle ktoś z przyjaciół do mnie pisze, chyba, że się z kimś spotykam, to wtedy i tylko wtedy telefon wyłączam.
Nie lubię kiedy chłopak jakiś pisze do mnie skarbie, kochanie, misiu itp kiedy nie jestem z nim, a zwłaszcza gdy mam swojego chłopaka.. Takie teksty zostawiam dla swojej połówki i dopiero wtedy są dla mnie miłe i przyjemne
Hm.
Ja tam lubię i nie. [: Bo taki esemes poprawia humor, podbija 'ego' itd. ;P Kobieta wie, że komuś się podoba ^^. Ale jak facet nie robi nic poza wypisywanie esemesów, to o czym my tu w ogóle mówimy. [:
_________________ Nie chcę być całe życie inwalidką i żyć tylko po to, żeby nie umrzeć ;D
Jak jestem nim zainteresowana to lubię ale jak się przysra (przepraszam) jakiś koleś to raczej nie...
Dokładnie... ;/
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Właściwie- zależy od tego, kto pisze. Jeżeli to młodszy znajomy z dawnego obozu czy z wycieczki- jest to okropne. Teraz właśnie musze się sporać z takim jednym, co cały czas do mnie 'kochanie, słoneczko, najukochańsza' gada, a ma jedynie lat... To się nazywa fart. Jeżeli dany chłopak mi się podoba... Jest to bardzo przyjemne :')