Ja np lubię dostać sms'a typu "Skarbie bylo cudownie- dziekuje za wspaniały wieczor. Kocham Cie."
_________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na
świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.
Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też
wzruszenie i fale wspomnień...
Na pewno to by mnie bardzo intrygowało,ale nic na siłę.
Najgorzej jeżeli ten ''wielbiciel'' pisałby do mnie słowa typu ''kotku'' i ''misiaczku''.
Nie znoszę czegoś takiego ! Rozumiem jeszcze,jeżeli to napisałaby mi bliska osoba,ale ktoś nieznajomy ? Dziękuję.To mnie odrazu odrzuca.
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 353 Skąd: CK
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 21:38
Zależy od kogo.
Jeśli od kogoś, kogo nie znam to się wkurzam.
Jeśli od kogoś, kogo znam, ale nie pałam zadnymi romantycznymi uczuciami to sie wkurzam.
Jeśli od kogoś kogo znam i lubie to okeej, byle tylko miało to jakieś odzwierciedlenie w jego zachowaniu, bo pisać to ja też umiem.
Jeśli od mojego faceta okeej, byle nie przesadził.
I strasznie nie lubie tych wszystkich pszczółek, koteczków i całej reszty słoneczek.
Ewentualnie -'Kochańcu'. Ale tylko to.
_________________ ~Con ogni respiro che prendo~
Samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama...
A mam pytanie mało związane z tematem ale jednak. Bo to jest tak ze dziewczyna do mnie na gg napisała ze jak wyjedzie to muszę jej obiecać, że będę do niej pisał. Więc według was dziewczyny: Jak często to robić, żeby nie być za bardzo nachalny ?
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 353 Skąd: CK
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 19:39
macko90 napisał/a:
A mam pytanie mało związane z tematem ale jednak. Bo to jest tak ze dziewczyna do mnie na gg napisała ze jak wyjedzie to muszę jej obiecać, że będę do niej pisał. Więc według was dziewczyny: Jak często to robić, żeby nie być za bardzo nachalny ?
Raz na trzy dni.
_________________ ~Con ogni respiro che prendo~
Samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama...
Jest to dla mnie zabawne a jak się okazuje później dla niego krępujące.
W szkole jak mnie zobaczy to najwyżej 'cześć' powie i nic poza tym. Już zapomina o tych odważnych esach i wyznaniach. Nienawidzę tchórzostwa. Ble. !
[ Dodano: Wto Sie 05, 2008 10:46 ]
macko90 napisał/a:
Wydaje mi się, że raz dziennie. ; ]
żeby czuła, że codziennie o niej myślisz i pamiętasz
Dziewczyny są przeważliwione na tym punkcie, poza tym mają wyostrzoną wyobraźnię
i zaraz zaczną fantazjować co takiego robisz, że nie piszesz ;d
_________________ Nie bierz życia na poważnie,
bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.