Wysłany: Pon Maj 19, 2008 20:53 Pytanko kierowane do Płci pięknej <dziewczyny,kobitki...
Mam pytanko....lubicie jak dostajecie miłosne albo romantyczne <choć chyba to samo> SMS'y od swojego że tak powiem wielbiciela... ? Nie mylić z chłopakiem... ;p A może was to denerwuje jak dostajecie od kogoś takie SMS'y... ;] ? Proszę o waszą opinię
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 10:19
haha ja mialam takiego kolege ktory sie podobno we mnie zakochal i co 5 minut mi pisał smsy typu moje to kochanie cos tam cos;D Mnie sie to podobalo, bo wiedzialam ze to jest na zarty;P Ale jak ktos na serio do mnie podbija i pisze mi jakies smsy a w realu sie nie odezwie to pff, koles jest skreslony
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Ja tam nie lubię jak ktoś mówi do mnie jakoś tak pieszczotliwie. Wolę normalnie, po imieniu.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
to zależy od tego czy koleś, który mi to wysyła mi się podoba...
bo jeśli mi się nie podoba,a jest zbyt nachalny to zaczyna mnie to wkurzać.
no i tak jak powiedziały poprzedniczki...
jeśli koleś potrafi powiedzieć wszystko przez essy a w rl nawet słowem się nie odezwie to niestety ODPADA. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
jeśli w realu też potrafi zagadać, to ok.
ale jeśli milczy jak grób, a poprzez wszelkiego rodzaju komunikatory pisze co myśli, to bez sensu...;|
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
ale już z czasem robi się to nudne, jak mi taki jeden wysyła jakieś wierszyki czy coś w tym stylu ciągle a na pytanie kim jest odpowiada nie powiem. ugh. żal. ;]
EwincE napisał/a:
jeśli koleś potrafi powiedzieć wszystko przez essy a w rl nawet słowem się nie odezwie to niestety ODPADA. xD
no właśnie, zgadzam się.
_________________ Nikt nie jest wart Twoich łez, a ten kto jest ich wart nigdy nie doprowadzi Cię do płaczu!
a ja tam zawsze do wielu KOLEZANEK mowie: sloneczko, kochanie, kwiatuszku etc. ^^
Ja uwielbiam jak się tak do mnie mówi! ^^
A co do tematu, to lubię takie SMS-y ale w małych ilościach. Powiedzmy sobie 1, 2 na dzień. No i zależy od kogo
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 115 Skąd: z krainy magii :*
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 13:47
To zależy jeżeli ten wielbiciel jest w moim typie to wręcz to uwielbiam ! xD
ale jeśli mi nie pasuje to... troszke mi smutno bo i tak wiem że nie ma u mnie szans
a widzę że sie stara i sama nie wiem co robić
_________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy,
A ten kto na nie zasługuje napewno
nie doprowadzi Cię do płaczu