Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 356 Skąd: kraków
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 17:40
wiem, ze ludzie z którymi mam relacje przyjacielskie nigdy by czegos takiego nie zrobili. takie sytułacje uznaje w przyjaxni za nie dozaakceptowania jak sie z kims przyjaxnie to nie sypiam z nim ani nie całuje. Buziak to rozumiem, przytulic sie tez...ale nic wiecej. Napewno bym nie odwzajemniła i spytała co ty wyrabiasz? Ja w moim zyciu lubie jasne i klarowne relacje z innymi ludźmi
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 15:25
Eee... chyba trzeba umieć odróżnić gesty przyjacielskie od takich namiętnych. Wkurzyłabym się trochę... no ale takie rzeczy da się wybaczyć. Jednak czekałaby nas długa rozmowa.
I pocałunku bym nie odwzajemniła. Miłość to miłość, przyjaźń to przyjaźń.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
ja bym tylko w jednym przypadku odwzajemnila, i chyba nie jest to powod do radosci, bo jak to powedzila kolezanka powyzej, przyjazn to przyjazn z milosc to milosc, ehh
_________________ anioły stróże na niebieskich latają nad nami, twój tata, twój tata jest znami, jesteśmy uratowani
zależy od osoby- czy jest to ktoś o kim myślę coś więcej- wtedy moja reakcja byłaby spontaniczna (jaka dokładnie nie wiem), jeśli osoba bez znaczenia to bym prawdopodobnie zrobił krok w tył i porozmawiał
Myślę że to byłoby bardzo miłe, chyba że byłby to ktoś przesadnie brzydki, albo ktoś w podeszłym wieku;) bardzo nie podobają mi się powyższe teksty typu uderzyłabym go w twarz itp.. bo to świadczy tylko o braku dojrzałości tych osób zwłaszcza niedowartościowanych kobiet zachowujących się jak damy...pozdrawiam <cmok>
To jeszcze zależy jaka znajoma. Jeśli to taka, którą sam bardzo, hm... lubię, odpowiedź jest oczywista. Jeśli to ktoś, kogo znam i w sumię lubię, przerwałbym proces i spytał, co jest grane. Jeśli to ktoś, kogo od dawna nie lubiłem, raczej bym ją spławił. I to dość ostro.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 21:59
Jakby to była przyjaciółka.. to broń Cię Panie Boże.. ale chyba zabiłabym..
A gdyby jakaś 'odpowiednia osoba' ( oczywiście odmiennej płci).. to kto wie.. kto wie
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 23:22 Re: Reakcja Na buzzI?!
AjjCc napisał/a:
Jaka byłaby Wasza reakcja[...],:diabel:
gdyby nagle do was podszedł ktoś znajomy
(przyjaciel, kolega, przyjaciółka, bądź koleżanka)
[...] i [...]
Was namiętnie pocałował/a?:naughty:
Odwzajemnilibyście pocałunek?
Ucieklibyście?
A może inna reakcja?
Zależy
Jak byłby to jakiś kolega, którego lubię, albo obojętny mi to po minucie w której prawdopodobnie bym do siebie dochodziła zaptałabym się czy on czasem dobrze się czuje.
Jak byłby to kolega którego szczerze nie lubię to bym chyba się wyrzygała(pomyślicie że żartuję, ale chyba naprawdę zebrałoby mi się na mdłości)... albo pękła z oburzenia, a jakby nie zdąrzył uciec to dostałby po pysku.
_________________ "Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie Miłości - ona zawsze wyjdzie nam naprzeciw. I nas wybawi." Paulo Coelho