Wmurowałoby mnie pewnie lekko... ale po powrocie to siebie pewnie bym popatrzyła na tego kogoś troszkę dziwnie... jakby powiedzieć mu wzrokiem: "ale o so w tym wszyskim chosi?"
_________________ Wyjdź za drzwi i sprawdź czy ciebie tam nie ma.
Gdyby była to osoba, która mi się podoba, to pewnie bym nie uciekła, ale była w 'lekkim' szoku i zapytała o co chodzi hehe.
Jednak jeśli pocałowałby mnie ktoś, kto mi się kompletnie nie podoba, albo go nie lubię, to moja reakcja mogłaby być dla niego (tym bardziej dla niej) niebezpieczna. haha
Jeśli jakiś oblech zaczełabym krzyczeć, pluć i wycierać usta. Nie ważne czy znajomy czy nie. Po prostu nie mogłabym. Rysa na mózgu itp;)
Ale jeśli jakis przystojny facet, nie z tych pozerowatych tylko tych naprawde fajnych, to chyba byłabym w lekkim szoku po czym bym się od niego odsunęła i zapytała dlaczego to zrobił. A reszta uzalezniona od odpowiedzi;D
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 264 Skąd: krk
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 16:33
Aguś napisał/a:
zależy kto , kiedy i jak
Pewnie bylabym w lekkim szoku ,o ;p
ja dokladnie identycznie ale miałam neiciekawa sytuacje na sylwestrze kiedy z pewnej dziewczyny wyszedł pociag lesbisjki,od takich pocałunkow - bron mnie panie boze-NIGDY!
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 19:16
Jeśli zrobił by to mój dobry kolega >nie odwzajemniła bym pocałunku i na pewno bym się odsunęła i spytała "Co ty wyprawiasz?" > bo dobrze wie ,że mam chłopaka.
- Jeśli zrobił by to obcy facet dostał by w twarz
- A jeśli chodzi o dziewczyny raczej mam styczność z samymi hetero
_________________ ' obojętne tak czy śiak ,nie ważne i tak` ;>
Żal...pewnie bym odepchneła albo odrazu obiła, a reszta zajął by sie my boy P
A gdyby pocałował Cię cchłopak co ma w bicepsie 50cm a w klacie 130cm, to ciekawe czyby Cie ten twoj chllopaczyna obronil xD
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem