Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 238 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:48
zalezy kto to by byl...a zresztą napewno bym nie odwzajemniła, dziwnie bym sie czuła..., bym była bardzo zdziwiona napewno ale raczej bym nie była jakos specjalnie zła.... pomyslalabym ze po prostu nie mógł mi sie oprzeć
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 30 Cze 2008 Posty: 25 Skąd: z Doliny III Życia
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 13:55
Przyjaciel- nie do przyjęcia!
znajomy- zwykłych znajomych trzymam na dystans. Pocałunek również nie do przyjęcia
facet, który mi się podoba i pociąga mnie- owszem, jak najbardziej, odwzajemniłabym pocałunek
o kurde. Nie odwzajemniłabym, speszyłabym się. No chyba że ten chłopak by mi sie podobal bardzo. albo nawet bym cos do niego czula. ale to wszystko zależy od sytuacji. Jakby to wyglądało wszystko
_________________ A moje życie jest pomiędzy piekłem i niebem, nie zapomnij o mnie bo mam tylko Ciebie .
Nie odwzajemniła bym takiego pocałunku...
Od nikogo.
A co bym zrobiła?
Pewnie nic, no ale gdyby to był jakiś [pasztet] to pewnie zapytała bym się czy mu się "coś nie pojeba** i jeżeli jeszcze raz takie coś zrobi to ma w mordę!!!!"
_________________ "Nie muszę robić niczego czego nie chcę...
Teraz wszystko jest dla mnie możliwe"
A co byście dziewczyny zrobiły?
Jest taka dziewczyna której się podobam, i zależy jej na mnie i jest odwzajemniane z mojej strony. I co byście zrobiły gdybyście w tym miejscu ja dał tzw. francuski pocałunek ?