szybciej sie dogadam z kolesiem niż z klijentką po prostu sie wychowywałam z samymi facetami na podwórku nie było ani jeden dziewczyny prucz mnie wiec teraz szybko znajduje wspólny jezyk z kolesiami i w sumie z zaufanymi moge pogadac o wszytkim i w sumie chciała bym miec przyjaciela Geja co nie oznacza ze nie mam przyjaciólek bo je mam i z nimi tez moge o wszytekim pogadac ale z kolesiem sie inaczej rozmawia niz z tą samą płcią
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1227 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 09:12
chyba równo... z dziewczynami można pogadać o chłopakach, ciuchach, zwierzyć się im itd., itp. A z chłopakami? Rozmawiając z nimi o czymkolwiek poznaję męski punkt widzenia świata dlatego lubię z nimi pogadać.
niszczę ją.
Kiedy wymawiam słowo Nic,
stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1249 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 16:12
Z kobietami, zazwyczaj są dojrzalsze. Sęk w tym, że one nie lubią ze mną rozmawiać.
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.
A ja jestem fajna i komunikatywna, i z wszystkimi się dogadam.
_________________ She was wearing a skirt and he thought she looked nice
and yes, she didn't really care about anything else
'cause she only wanted him to think that she looked nice and yeah, he did.
a ja niestety potrafie gadac tylko z dziewczynami i to tylko z tymi ktore dobrze znam. ogolnie jestem nie śmiała wiec z facetami jest mi szczegolnie trudno sie dogadac
Z dziewczynami lubię, ale wolę z chłopakami. Z nimi jest jakoś bardziej na luzie, są ciekawsi xd
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 238 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:28
wole rozmawiać z osobami płci przeciwnej... sama nie wiem czemu ale zawsze mam z nim wiecej tematów ( nie ze jestem chłopaczarą czy cos) ale po prostu wole.... choc z dziewczynami oczywiscie tez gadam
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie