Bardzo podoba mi się rudy kolor na włosach, szczególnie taki jasny przechodzący w blond ni to blond ni to rudy, planuje właśnie sobie taki kolorek zrobić w najbliższym czasie. Ostatnio straszna moda na ten kolor
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
generalnie dziewczyny ładnie w nim wyglądają, ale taki "naturalny"-ciemny rudy, ani wstrętny pomarańcz, jakoś do mnie nie przemawiają. mimo wszystko wolę moje włosy, ciemne.
_________________ ...i`m sorry, probably i`ll never change (;
Nie jestem chłopakiem ale ogólnie rzecz biorąc rude dziewczyny rzadko są ładne.
Typowe "rude" laski maja zazwyczaj dużo piegów i bardzo jasną karnacje. Nie wszyscy chłopcy takie lubią...
Osobiście nie przefarbowałabym sobie włosów na ten kolor.
No ale nie mówię też, że jest on jakiś tragiczny
_________________ "Nie muszę robić niczego czego nie chcę...
Teraz wszystko jest dla mnie możliwe"
Ja lubię rude włosy u dziewczyn.I lubię jasna karnację.Również nie każda brunetka i blondynka jest ładna.Ale raczej rude dziewczyny mi sie podobają.
_________________ Every step we take that's synchronized
Every broken bone
Reminds me of the second time
That I followed you home
You shower me with lullabies
As you're walking away
Reminds me that it's killing time
On this fateful day
osobiście to nie mam nic do rudego koloru aczkolwiek wolę blondynki
mam kumpelę rudzielca i nie ma ani jednego piega (tak bynajmniej mówiła a ja nie sprawdzałem )
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
Erich Maria Remarque
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 70 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 20:22
Rudam, karnację mam jasną i caaaaaaaaaaaałe mnóstwo piegów. Rzeczywiście był taki temat, bo już to pisałam Nie jestem chyba fałszywa ani wredna. Wredna nawet na pewno nie, bo moje cięte riposty i różne takie nie dość, że są pożałowania godne, to potem mam wyrzuty sumienia jak stąd do tamtąd - nie nadaję się do tego :] Ale kiedy ktoś tak mówi, to zazwyczaj raczej w żartach, nie przejmowałam się tym nigdy
Panowie, piszcie dalej, dalej, jak miło się to czyta
_________________ "Jak ziemia miała by być okrągła?!
przecież wtedy wszyscy ludzie by z niej pospadali i wszystkie oceany spłynęły by na dół!"