Tak samo jak w przypadku innych kolorów włosów, jednym ładnie a innym nie ;p
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Staram się nie ulegać stereotypom i nie uciekam na drugą stronę, gdy tylko zobaczę jakąś rudą Przecież to nie od koloru włosów zależy nasza osobowosć. Rudy jest jak każdy inny kolor. Ładnie w nim szczególnie naturalnym "rudzielcom", gorzej, gdy się ktoś przefarbuje (to juz nie wyglada tak naturalnie i wdzięcznie)
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Rude. Posiadam. Sama natura... I "moja"/ich udręka!
W gimnazjum musiałam z tymi włosami wiele przejść. Nie wszyscy patrzyli na nie z podziwem. Czasami bolało. Ale dało się przeżyć.
I faktem jest, że naprawdę zależy komu jest w nich ładnie. Siebie nie wyobrażam sobie w innym kolorze. Ten ryży jakoś do mnie przyległ, na dobre raczej.
A jeśli o charakter idzie... To chyba nie ma nic wspólnego z kolorem włosów. To jednak inne współczynniki na to wpływają.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Rude są super, szczególnie u najpiękniejszych kobiet na świecie - Irlandek (to moja subiektywna opinia, prosze się nie wsciekać). Ogólnie jakoś mnie tak pociągają nie wiem czemu
_________________ "Ameryka jest jak jaśniejące miasto na wzgórzu, którego światło jak latarnia prowadzi zewsząd ludzi miłujących wolność"
Ja znam jedną rudą osobie która pasuje do opisu podanego powyżej. Ale to jest jedna a znam ich parę, w tym wszystkie rude dziewczyny są piękne i urocze. Rudy = zawistny to stereotyp.
_________________ "Ameryka jest jak jaśniejące miasto na wzgórzu, którego światło jak latarnia prowadzi zewsząd ludzi miłujących wolność"
Wiadomo, że nie i ja nigdy nie spotkałam wrednego i fałszywego rudzielca.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 15 Kwi 2008 Posty: 104 Skąd: from hołm
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 09:02
Rude włosy to moje marzenie ;] Niestety muszę zadowolić się blondem. Rude włosy i blada karnacja ... Coś pięknego ;d Jedna ruda osoba jest naprawdę fałszywa,którą poznałam.
_________________ Gówno sprawia,że kwiatki rosną. I to jest piękne.