Niektóre kobiety wyglądają tak jakby przy urodzeniu natura obdarzyła je podwójną dawką feromonów: Chodzą, mówią a nawet oddychają tak oszałamiająco seksownie, że mężczyźni przejdą nawet po płonących węglach, byle tylko znaleźć się bliżej nich. Znasz na pewno kilka takich bogiń, otoczonych niewidzialna, ale doskonale wyczuwalną seksualną aurą, która- niczym woń wyrafinowanych perfum-, sprawia że w ich kierunku odwracają się wszystkie głowy. Działają na mężczyzn jak magnes na opiłki żelaza i w dodatku wyglądają przy tym niesamowicie naturalnie. A co jest najbardziej zadziwiające: te zmysłowe aury często otaczają kobiety, które wcale nie mogą pochwalić się smukłymi ciałami i perfekcyjnymi twarzami okładkowych piękności. A jednak mężczyźni ciągną do nich jak ćmy do światła, często nawet nie umiejąc wytłumaczyć, dlaczego i bąkając tylko w oszołomieniu „Bo ona ma w sobie coś takiego...” Co „takiego”, że sprawia, ze te kobiety przyciągają męską uwagę? To proste: one już dawno odkryły, że bycie seksowną to stan umysłu, a nie ciała- kombinacja pewności siebie, odwagi i doskonałego samopoczucia we własnej skórze. Potwierdzają to psychologowie i specjaliści od budowania wizerunku- najważniejsze jest to, co ty sama myślisz o sobie, bo tę opinię przekazujesz światu. Uwierz- bycie seksowną jest łatwe i zależy tylko od twojego nastawienia. Naucz się spuszczać ze smyczy seksapil, ten, który otrzymałaś w darze od natury.
Szczerze mówiąc, ja wolę nazwę "wdzięk", bo nie zawsze seksapil pasuje do sytuacji...
No właśnie. Prawie wszyscy myślą, ze wiedzą, co to jest seksapil, wdzięk czy czar kobiet. Czy tak jest?
Szczerze mówiąc, zawsze umiałam manipulować facetami, czarować ich spojrzeniem. I to była taka fajna sprawa. Ale nigdy na rówieśników to nie działało. Czy aby faceci to później dostrzegają? To, ze później dojrzewają większość wie. Ale czy na nich seksapil też działą później? Wypowiedzcie się, czym on dla Was jest.
Dla mnie wdzięk jest stylem kobiety. Kobiety która umie zaczarować spojrzeniem, ma równowagę i jest inteligentna. Ma umiar.
Inteligencja przecież też jest seksowna.
Wypowiedzcie się. Pozdr dla wszystkich!
"Wy jesteście mocni silni my słaba płeć
lecz my mamy coś co byście
wy chcieli mieć
Cóż jest warta wasza siła, wasza pięść i twarda dłoń
My kobiety choć słabiutkie mamy na was jedną broń..."
Oj znam to , w I klasie gimnazjum tańczyłam do tego ukłąd z koleżankami
Seville napisał/a:
Szczerze mówiąc, ja wolę nazwę "wdzięk", bo nie zawsze seksapil pasuje do sytuacji...
A ja wole seksapil bo jest bardziej zadziorny
Seville napisał/a:
No właśnie. Prawie wszyscy myślą, ze wiedzą, co to jest seksapil, wdzięk czy czar kobiet. Czy tak jest?
To jest coś takiego z czym kobieta się rodzi (nie jestem pewna czy można kogoś nauczyć seksapilu). To jest kobiecość, spojrzenie, zachowanie, umiejętnośc bycia zarazem damą jak i wredną małpą.
Moim zdaniem dobrym przykłądem kobiety z duzą dawką seksapilu jest Grażyna Szapołowska.
Seville napisał/a:
Szczerze mówiąc, zawsze umiałam manipulować facetami, czarować ich spojrzeniem. I to była taka fajna sprawa. Ale nigdy na rówieśników to nie działało. Czy aby faceci to później dostrzegają? To, ze później dojrzewają większość wie. Ale czy na nich seksapil też działą później? Wypowiedzcie się, czym on dla Was jest.
To na kogo to działało? Nie dziwne, ze nie potrafiłaś "zmanipulować" swoich rówieśników, to jeszcze dzieci .
Seville napisał/a:
Dla mnie wdzięk jest stylem kobiety. Kobiety która umie zaczarować spojrzeniem, ma równowagę i jest inteligentna. Ma umiar.
Inteligencja przecież też jest seksowna.
Wypowiedzcie się. Pozdr dla wszystkich!
Dla mnie seksapil to sa pewne zachowania, elastyczność, to o czym już pisałam czyli umiejętność bycia zarazem wredną małpą jak i damą.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Seville [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 09:30
Szeche napisał/a:
Dla mnie seksapil to sa pewne zachowania, elastyczność, to o czym już pisałam czyli umiejętność bycia zarazem wredną małpą jak i damą.
Dobra definicja xD
Szeche napisał/a:
Moim zdaniem dobrym przykłądem kobiety z duzą dawką seksapilu jest Grażyna Szapołowska.