forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
SEX
Autor Wiadomość
xXxMaRcIaxXx 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 19:09   

A ja tam z :PP awsze uważałam i uważać nadal będę, że sex to po prostu NAŁÓG!!!

Wazelina 
Boss
Einstein forum.

Pomogła: 26 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 21:18   

kosmitka0000 napisał/a:
CZYM JEST SEX DLA CHŁOPAKA???

To tylko kolejna czynnośc życiowa, bez której nie może się obejśc, zaspokojenie natury.

Xenomorph 
Nowicjusz
Ikun and Domi-chan

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 22:06   

Lol zaczyna mnie przerażać to forum @___@
Ja osobiście z przeciwieństwie chyba do wszystkich dziewczyn tutaj obecnych nie lubie płci przeciwnej (ani broń Boże własnej).
Zresztą najbardziej liczy sie szczerość i stały kontakt jeśli ktoś (tak jak ja) ma kogoś bardzo daleko od siebie. No i [cenzura] jesteście zbolami ==

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 22:21   

Wazelina napisał/a:
To tylko kolejna czynnośc życiowa, bez której nie może się obejśc, zaspokojenie natury.

Zdziwiłabyś się. Nienawidzę czegoś, co niektórzy uwielbiają robić - takiej wrednej generalizacji. Tak samo patrząc na panie prostytutki mogę stwierdzić, że każda kobieta to dziwka. To taka sama prawda jak ta, co napisałaś. I uświadamiam Ci: seks NIE JEST dla wszystkich chłopaków jedynie częścią życiową. Zapewne dla wielu tak, ale założę się, że jest drugie tyle kobiet, co traktują seks tak, jak przedstawiłaś w sytuacji mężczyzn.
Nie rozumiem, CO MA SEKS DO PŁCI? Owszem, mężczyźni mają zapewne większy popęd, ALE NIE WSZYSCY I NIE ZNACZY TO, ŻE KOBIETY SĄ ŚWIĘTE, co widać po niektórych wypowiedziach przedstawiających naszą płeć w takim bzdurnym, postfeministycznym świetle... :|

[ Dodano: Nie Sie 12, 2007 23:22 ]
Użyłbym słów dalece bardziej dosadnych, jednak za dużo tu moderatorów.

Wazelina 
Boss
Einstein forum.

Pomogła: 26 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 23:49   

mr.Radek napisał/a:
Wazelina napisał/a:

Zdziwiłabyś się. Nienawidzę czegoś, co niektórzy uwielbiają robić - takiej wrednej generalizacji.

Wybacz, ale większośc samców taka właśnie jest, jaką ich przedstawiłam. Odłamy tejże płci są dośc rzadko spotykane, przynajmniej przeze mnie.
mr.Radek napisał/a:
Tak samo patrząc na panie prostytutki mogę stwierdzić, że każda kobieta to dziwka.

Mylisz pojęcia. Pisałam o facetach, jako ludziach, którzy chcą tylko zaspokoic swoją naturę, a Ty piszesz o kobietach, które tak zarabiają na życie i seks za pieniądze nie sprawia im przyjemności fizycznych, tylko materialnych. A to różnica.
mr.Radek napisał/a:
To taka sama prawda jak ta, co napisałaś

Według Ciebie.
mr.Radek napisał/a:
I uświadamiam Ci: seks NIE JEST dla wszystkich chłopaków jedynie częścią życiową.

Ja o tym wiem, aczkolwiek przeważa tu ta większośc, która traktuje seks jak rzecz, którą mogą miec, kiedy mają na to ochotę.
mr.Radek napisał/a:
Zapewne dla wielu tak, ale założę się, że jest drugie tyle kobiet, co traktują seks tak, jak przedstawiłaś w sytuacji mężczyzn.

Hm, za pewne tak. Aczkolwiek Ty nazywasz je prostytutkami.
mr.Radek napisał/a:
Nie rozumiem, CO MA SEKS DO PŁCI?

Słuchaj na biologi. Ma dużo. Kobiety podchodzą do seksu emocjonalniej od facetów. Facet nie traktuje tego, jako coś co daje jako najlepszy prezent swojej połówce, tylko jak coś normalnego, na porządku dziennym.
mr.Radek napisał/a:
Owszem, mężczyźni mają zapewne większy popęd, ALE NIE WSZYSCY

Wnioskujesz to, bo sam jeszcze nie jesteś na tyle dojrzały, aby go odczuwac? Zrozum-każdy facet, po pewnym czasie zaczyna odczuwac popęd. Jest to normalne zjawisko i nie ma tu o czym gadac. Tylko chyba jeszcze Ty nie jesteś w stanie tego pojac.
mr.Radek napisał/a:
I NIE ZNACZY TO, ŻE KOBIETY SĄ ŚWIĘTE, co widać po niektórych wypowiedziach przedstawiających naszą płeć w takim bzdurnym, postfeministycznym świetle... :|

Cha, cha. Nie rozumiesz chyba, co tu napisałeś. Zrozum wpierw znaczenie wielu słów, a potem się wypowiadaj. Z Twojej wypowiedzi wynika, że to ja nie jestem święta, myślę płytko o seksie, a mówię tak na facetów, aby ukryc w sobie feministkę. Myślałeś, że mnie przejrzałeś? Niestety, błąd. Nie jestem feministką. Styknęłam się z wystarczającą ilością facetów, dla których seks to tylko zabawka. Zresztą otaczam się w męskim gronie i Twoje nieuzasadnione argumenty, nie zmienią mojego zdania na temat traktowania seksu przez mężczyzn.

Vibe 
Zaawansowany

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 01:23   

Radziu, ciekawe. Chyba jestem feministką...

Rayne 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Gru 10, 2007 00:31   

Zaraz, chwila, seks ma zbliżać ludzi, a ja musiałem po wejściu tutaj przejść do pozycji horyzontalnej, żeby nie znaleźć się na lini ognia. Zaraz potem przetoczyłem się na bok, bo obok mnie wybuchł granat. Wszędzie ranni, krew. Kule świstały nadal nade mną kiedy podczołgałem się do jęczącego człowieka.
-Co się tutaj dzieje? - spytałem, próbując przekrzyczeć odgłosy walki.
Zapytany podniósł drżącą rękę i wskazał na dwie osoby za umocnieniami po dwóch stronach pola. Jedną była umazana błotem i krwią kobieta, z krzykiem na ustach strzelała do przeciwnika. Drugą okazał się młody mężczyzna. Ten z zaciśniętymi zębami obwiązywał sobie krwawiące ramie kawałkiem szarej tkaniny. Obok niego spoczywała pokażnych rozmiarów broń z jeszcze dymiącą się lufą. Obawiając się o życie a przede wszystkim zdrowie zacząłem powolij odczołgiwać się do małego bunkra z ledwo widocznym od śladów waliki napisem "Strona Głowna". Ale przede mną wybuchł kolejny granat. Zakryłem głowę rękami. Kiedy pył opadł porzuciłem tą drogę wyjścia jako zbyt odsłoniętą na atak. Spojrzałem na nieco oddalony bunkier "Przejdź do poprzedniej strony". Wejście do środka było zawalone przez gruz. W tym czasie mężczyzna skończył opatrywanie rany i chwyciwszy swoje narzędzie zagłady niemiłosiernie pluł ogniem w stronę swojej przeciwniczki. Dziewczyna schowała się za umocnienia i klnąc chwyciła leżący obok granat. Zębami wyciągnęła zawleczkę i rzuciła na przeciwną tronę pola. Zakryłem głowę. Huk. Granat jednak nie dosięgnął celu, bo po chwili strzały od strony mężczyzny pojawiły się ponownie z jeszcze większą furią.
Zastanawiało mnie tylko co na samym środku tego pandemonium robi zdezorientowany nietknięty dorosły osobnik obcego, jakby żywcem wzięty z filmu Paula Scotta Andersona....

To tak obrazowo.

pyzy 
Amator

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 03:16   

dla nich w wielu przypadkach to nic zobowiązującego taka wymiana płynów, sport. kobiety zazwyczaj łaczą seks z uczuciami- to oddanie zarówno psychiczne i fizyczne, miłosc fizyczna jest dopełnieniem zwiazku. natomiast sa faceci ktorzy mogli by z nieznajomą to zrobic. u kobiet to nie chodzi ze jesli facet po wie ze ja kocha ze skoczy z nim do lozka- ona to zrobi tylko wtedy gdy tez bedzie go kochac i bedzie czuc sie kochana. Kobiety ponosza wieksze ryzyko chocby ciaza- to kobieta ewentaulnie bedzie przez 9 mies. nosiła malucha. wiec zanim kobieta sie zdeduje musi siebie zapytac czy jest gotowa zostac matka. Przynajmniej ja tak uwazam, mezczyzni nie sa az tak bezposrednio zoobowiazani dla tego tez podchodzenie do seksu jest całkowicie inne. wiekszosc kobiet nie spełnia sfych fantazji erotycznych, bo sie wstydza co by jej partner pomyslał. Natomiast faceci czesto nie maja takich oporów. Pisałam ogolnie

15wojteek15 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Gru 10, 2007 16:58   

może pierwsze pytanie ... na czym oppiera się życie ?? ;] :lolek:

pyzy 
Amator

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 22:27   

na uczuciach- przynajmniej moje

15wojteek15 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Gru 13, 2007 12:49   

właśnie ... dobra odpowiedz ;] a na czym opierają się uczucia ?? ;] ...

a może tak do tematu? ;]

Allyna 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 16:45   

Dla niektórych to wszystkim. Nawet księża tylko o tym myślą.

Koba 
Zaawansowany

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 16:56   

Allyna napisał/a:
Nawet księża tylko o tym myślą.
Jesteś księdzem?

Allyna 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 16:59   

Nie!!! No co ty. Ale wiem jak to jest. Ze mną jeden próbował ale nic z tego nie wyszło. :)

Oska
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 17:44   

Cytat:
mężczyźni mają zapewne większy popęd

wymysły! kobiety pragną seksu tak samo jak mężczyźni, ale one potrafią się powstrzymać ;)

Odpowiedz do tematu