Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 19:52
Cytat:
Możemy zrobić takie dzielnicowe... Hmm...
Ustalimy kto obok siebie mieszka i połączymy się w mniejsze grupki.
Później ustalimy terminy....
And ... ?!
Tak działa największy na świecie klub motocyklowy .
Zasada jest bardzo podobna. Cała społeczność jest podzielona na regiony, które organizują spotkania we własnym zakresie, a raz do roku jest wielkie bum i wszystko wwala się do jednego miasta.
Idąc drogami "kto ma gdzie i bliżej", nie dojdzie się do niczego. Myśląc na poważnie, trzeba mieć jakiś zarząd (czyli sztab z siedzibą na śląsku ), który zorganizuje takie spotkanie w jednym miejscu. Kto będzie się czuł na siłach / będzie mógł itp, ten przyjedzie. Tyle.
Teraz 600 km nie oznacza 3 dni drogi z koniecznością zmiany koni po drodze. Sieć kolejowa jest tak rozbudowana, że w kilka godzin można znaleźć się w dowolnym miejscu w kraju. Wsiada się tu, wysiada tu. Nic więcej. Jeżeli ktoś nie będzie mógł jechać 50 km, to i nie pojedzie 500 km. I vice versa.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 20:01
Mnich napisał/a:
Teraz 600 km nie oznacza 3 dni drogi z koniecznością zmiany koni po drodze. Sieć kolejowa jest tak rozbudowana, że w kilka godzin można znaleźć się w dowolnym miejscu w kraju. Wsiada się tu, wysiada tu.
Nie do końca. Np. moi rodzice nie pozwolą mi na pewno na samotną podróż do Kielc
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Cóż, wygląda na to, że trzeba będzie to zrobić w Łodzi - sam środek kraju, wszyscy będą mieli mniej więcej tak samo daleko, albo tak samo blisko Ale w ogóle pomysł niezły, tylko na serio trzeba pomyśleć o miejscu. Moje typy to (oczywiście) Wrocław i Kraków.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
To musi być gdzieś, gdzie dojadę na rowerze bo wątpię, by rodzice mnie podwieźli, autostopem nie bardzo, a sam planowałem gdzieś pojechac se na rowerku, więc to nawet by się fajnie złożyło w takim układzie proponuję Mazury bądź Częstochowę, bo właśnie tam zamierzam pojechać (jeszcze ostatecznej decyzji nie ma).
Jak się uprę, to ostatecznie może być nawet Łódź. Popieram Mnicha - trza zrobić gdzieś dalej od własnego domu, bo tak to możemy się spierać lat dziesięć.
Ranyyy jak ja sie ciesze że to spotkanie bedzie daleko od mojego miasta To się źle skończy xD
tiaaaa a co ja mam powiedzieć ??
zlicz ile razy pada słowo Katowice w tym temacie
A w ogóle to co sie dziwisz, że nie w Wałbrzychu:D przeczytaj sobie swój podpis, po co mieliby ludzie tam jechać