Nie Kraków, rodzice w życiu mnie tam nie puszczą musi być sprawiedliwie: co z tego, że tam mieszka większość userów (i w okolicach), skoro skoro tak blisko siebie mieszkają, nie mają prawie problemu ze spotkaniem się osobiście? A inni, np. z Podlasia takie problemy mieć będą Trza w centrum Polski, ponownie wysuwam Łódź. Ma być sprawiedliwie.
mr.Radek, ale co niby jest w Łodzi ciekawego?... A w Krakowie, masa rzeczy do roboty.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Salami, nie ma być ciekawie, tylko w miarę blisko dla wszystkich. A poza odległością, co za różnica Łódź, czy Kraków? Żadna. Miasta jak miasta. To odległość gra tu kluczową rolę. Także o. A Łódź patamu szto w centrze mniej więcej leży.
Mała_Pe, z drugiej strony mnie nie puszczą do Krakowa. Tak więc pomysl spotkania jest nierealny, a więc i bezsensowny, więc temat można zamknąć. Bo jak każdy będzie po kolei marudzić, że tu nie może, a drugi, że nie może tam, gdzie ten pierwszy, to to jest błędne koło... Ktoś musi się poświęcić poza tym Łódź wcale nie jest daleko, jak moi puszczą mnie, to Twoi Ciebie tym bardziej. No ale jeśli nie, to gdzie jeszcze proponujesz?
W ten sposób nie dojdziemy do niczego. Jak kompromis, to kompromis. Nie bedę zasuwał do Krakowa ani do Jaworzna, a nawet gdyby mi się chiao, toby mnie rodzice nie puścili. Bo ja jednak mam dalej do Krakowa niż Ty do Łodzi.
Na GieKSę z Jaworzna spokojnie 100 osób jeździ ostatnimi czasy, więcej jedynie z Katowic i Mysłowic. Nawet na wyjeździe w Nowej Soli i Częstochowie było ponad 50 osób!
Z taką bandą Cię puszczą...
Jaworzno w GieKSie zakochane!!
a spotkanie mozecie sobie zrobić niezależnie - jak kto chce. Jak zbierze się 10 osób na Łódź to się spotkajcie w Łodzi w tym samym czasie 10 w Krakowie. Wiadomo ze nie każdy może pojechac na drugio koniec Polski....
a spotkanie mozecie sobie zrobić niezależnie - jak kto chce. Jak zbierze się 10 osób na Łódź to się spotkajcie w Łodzi w tym samym czasie 10 w Krakowie. Wiadomo ze nie każdy może pojechac na drugio koniec Polski....
Bęsik, nie rozumiesz idei poza tym Giegara widzę na codzień, a i Soczka (mało znany user) jego brata też se moge zobaczyć kiedy chcę, a wątpię, by więcej osób z naszej okolicy było na tym forum poza tym chciałbym spotkać kilka osobistości osobiście i uścisnąć im ręce za mądre posty. Poza tym chciałem zobaczyć jakieś nowe twarze, ale znanych mi osób. No wiesz, o co mi chodzi :]