Jestem niska i mi najzupełniej dobrze z tym. Nigdy nie chciałabym być wysoka.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Mi sie niezdażyło mieć dziewczyny wyższej od siebie , nie zwracam na to uwagi czy jest wysoka i ma 175 czy 160 Tak samo na piersi duże czy małe wszystko jedno i tak są piękne
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Małe dziewczyny są świetne może je łatwo podnieść i są urocze
Każdą można łatwo podnieść. 170cm to jak dla mnie jest ok xD
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 175 Skąd: Orneta ;))
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 19:34
Ja wiem czy dobrze xD ja mam 172 cm xD
z jednej strony dobrze z drugiej źle...
Mój chłopak był równy ze mną i jak chciałam założyć buciki na obcasie to tak głupio wyglądało xD
Ogólnie źle się czuję w takich butach ale je uwielbiam..
Niestety ;]
_________________ nIe oDnAjDzIe wIeCeJ nAs tA sAmA cHwIlA...a cZaSeM bY mOgLa=(
pozdra dla Oska :]
madafaka. co Cię nakłoniło do napisania mojego nicku pod swoim podpisem
I to jak xD pozatym u mnie w kalsie są same "karły" i tak głupio jak idą dziewczyny 150-160 a obok nich ja - 173 xD Ale fajnie jest ;p tym bardziej, że lustra w łazienkach wiszą na wysokości 160-170 cm nad ziemią xD a wszytskie paniusie z mojej szkoly nie przekraczają 168 cm ;D wysokie dziewczyny są fajne xD
Wysokie dziewczyny moze i sa fajne, ale niech dobierze sie taka para chlopak 160 i kobitka 180cm, to smiesznie wyglada. Moze im to nie przeszkadza, ale chyba nikt nie powie, ze takie zjawisko nie wyglada smiesznie
Dla mnie dziewczyna nie powinna byc wyzsza od chlopaka, rowna wzrostem lub troche nizsza to miodzio
Mam 15 lat i ledwo co 160cm wzrostu. Nie narzekam, ale mam nadzieję, że jeszcze urosnę. Często się śmieją z mojego wzrostu, ale nabrałam do tego dystansu i z przyzwyczajenia riposruję. Na "ej, mała" odpowiadam chłopakom pewien słynny tekst "mała to jest Twoja pała". Większość już tak na mnie nie mówi. W końcu małe jest piękne.
Swoją drogą fajnie to wygląda jak dziewczyna jest sporo niższa od chłopaka. Moja siostra jest ode mnie trochę wyższa (z 5cm), a jej mąż ma prawie 185cm. Przynajmniej można chodzić na wysokich szpilkach i to jako tako wygląda, a jak dziewczyna jest wyższa od chłopaka to mnie to śmieszy, prawdę mówiąc. Tylko dlatego, że to fajnie wygląda.
Cóż.
Ja mam 183 cm;P
I jakoś lubię swój wzrost ;] i mi nie przeszkadza;P. Przydaje się buaha xD można kogoś postraszyć ;p.
I znam dużo chłopców którzy są wyżsi ode mnie.
No ale ja mm Pawła , 190cm ma I jest idealnie [;