Wysłany: Sro Cze 06, 2007 16:52 zaczepki na ulicach ...
Chodzi mi o to że np. Idę sobie przez miasto i przechodzę obok jakiejś budowy czy cóś w tym stylu ... I "robotnicy " drą się coś w stylu cześć mała czy jakoś tak ...
Mnie to wkurza ... Mam dopiero dwanaście lat a ciągle jak gdzieś idę to albo jakiś facet który stoi obok mnie ( w wieku około 20 lat) mówi mi cześć albo sytuacja wyżej opisana... Albo jeszcze jeden przykład wracam z kolegą do domu i obok nas przechodzi takich trzech kolesi ( w wieku ok 18 lat ) i jeden mówi do drugiego " patrz jaka dupa " pokazując na mnie ( mój kumpel padał ze śmiechu a ja chyba byłam czerwona jak burak ze wstydu ) ... Ja staram się nie zwracać uwagi na tego typu zaczepki i nigdy nie odpowiadam ... Ale jak by nie było to jest denerwujące ...
Spotkałyście się kiedyś z taką sytuacją ??
Denerwuje was to czy nie ?
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 19:56
stworek11 napisał/a:
Spotkałyście się kiedyś z taką sytuacją ??
Yhym.
Cytat:
Denerwuje was to czy nie ?
Czy ja juz nie mam czym się przejmować?
stworek11 napisał/a:
mój kumpel padał ze śmiechu
Trzeba bylo go kopnąć, albo ugryżć.
stworek11 napisał/a:
Ja staram się nie zwracać uwagi na tego typu zaczepki i nigdy nie odpowiadam ... Ale jak by nie było to jest denerwujące ...
E tam. Najczęściej strzelam równie głupim tekstem i przynajmniej jest śmiesznie Ale to też zależy od tego kto tak mówi, kiedy, w jakim miejscu.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 20:10
Ja się nie spotykam z takimi tekstami jakoś :p
Daj na luz , to nic złego - ciesz się , że ktoś Cię zauważa , na starość zatęsknisz za takimi chwilami
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 20:13
Hans , nie podburzaj dziewczyny
Nie pozwól złamać się!"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 20:17
*NumberOne* napisał/a:
Ja się nie spotykam z takimi tekstami jakoś :p
smutne
stworek11 napisał/a:
Nie no nie mogę ... Kolegi przecież nie będę bić za to że się śmiał ...
Ja bym biła
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 20:19
Aguś napisał/a:
smutne
Nie tylko smutne , ale i podłe ! Podłość nad podłości nawet !
Buuu... chyba zaraz założę o tym temat ;(
Nie pozwól złamać się!"
stworek11, się ciesz, że masz powodzenie. Za parę lat będziesz z tego zadowolona
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Tak, spotkalem sie. Jeden robol zlapal mnie za tylek i oddalem mu sie kolo worka z cementem. Wcale mnie to nie irytuje i uwazam, ze to swietny sposob na zabawe.