Całe to polowanie jest ciekawe, jeśli robi się to dla zabawy. Gorzej, jeśli do osoby podrywanej czuje się coś więcej - niepewność zżera.
Niepewność zżera ?? Kusi a nie Ale tak np. jak facet zdobywa kobiete a ona tez cos zaczyna flirtowac to niezłe akcje z tego wychodza Czuje sie wtedy jak gdybym wrocil do przeszlowsci gdzie bawilem sie w podchody xD
_________________ Kazdą porażkę nie traktuj jako przegraną, tylko jako nowe doświadczenie Tak w ogóle to kocham was ;* xD
Ja tak pół na pół, lubię trochę zdobywać i trochę być zdobywaną. A najlepsza taktyka na facetów to zdobywać tak, żeby nie wiedzieli że są zdobywani, a myśleli że sami zdobywają, śmieszne, wiem, ale jeżeli chodzi o moje życiowe doświadczenia zawsze działa :p
_________________ Life is to be lived, not analyzed, time is to be used, not wasted.
jeśli chodzi o jakieś znajomości typu dobra zabawa, to nie liczcie na mnie, choć lubię gdy dziewczyna się o mnie ubiega, to jest po prostu miłe, a co do zdobywania, zdobywam zazwyczaj tylko jedną osobę w "sezonie", nie kręcę z każdą, głównie czuje coś więcej do dziewczyn zdobywanych więc zdobywania nie traktuje jako zabawy, bo to wcale nie jest zabawne gdy dziewczyna Cię olewa a i w zdobywaniu miłosnym trzeba znać wszystkie możliwe scenariusze, każdą jej myśl która może pojawić sie w jej głowie, dlatego to takie trudne, trzeba być cholernie ostrożnym
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 22:24
U mnie to jest tak:
na początku chcę ja zdobywać,
a potem wszystko oddać w ręce chłopaka. ;p
Niech też się postara trochę.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1225 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 16:38
Ani jedno, ani drugie. Być obojętnym, tak to jest cel.
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.