Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 12:00
maybachmaster napisał/a:
Nie wierzę w intuicję, wierzę w racjonalizm.
i tym sie rozni kobieta od mezczyzny
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
maybachmaster napisał/a:
Mokate jakby mi zależało, aby utrzymać jakiś związek za jej plecami w tajemnicy to z pewnością by sie nie dowiedziała
Zgadzam sie z Toba w 100 %
Mi się wydaje, że jeszcze za dobrze nie znam meżczyzn. Teraz zaczynam spędzać więcej czasu w męskim gronie i zaczynam ich poznawać, ale do tej pory jakoś nie miałam okazji ;p No ale są takie rzeczy, które kobieta wie od razu o osobniku płci przeciwnej
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Cytat:
No ale są takie rzeczy, które kobieta wie od razu o osobniku płci przeciwnej
Podaj jakieś przykłady
To wiesz o każdym wie się co innego, najpierw trzeba takiego zobaczyć na żywo i w ogóle ;p Np. jak zobaczyłam takiego Marcina to od razu wiedziałam, że to kobieciarz jest (nie żeby latał za nim harem ;p) i nie myliłam się
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 13:56
Jurik napisał/a:
Żeby dowiedzieć sie ze kobieta zdradza to nie trzeba byc jakims wielkim uczonym, bo to tez widac
a ja sie nie zgodze:P To jest jak z orgazmem. Kobieta zawsze moze udawac i sie nie zorientujesz kiedy udaje a kiedy nie. A facetom z tym gorzej
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 15:31
maybachmaster napisał/a:
To nie wiem na jakich idiotów Wy trafiałyście
Ja nie mowie tego na swoim przykładzie, tylko ogolnie A moze niektore dziewczyny nie maja tej zdolnosci
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 15:41
maybachmaster napisał/a:
Nie wierzę w intuicję
to źle... Intuicja heh można ją sobie wyrobić. Przykładowo ostatnio mam przeczucie gdy przychodzi mi sms. Bardzo przydatne ponieważ zwykle mam wyłączony głos. U mnie polega to na tym że nawet zanim przyjdzie sms czuje w sobie że muszę iść i spojrzeć na komórkę. Musze się zerwać i po prostu sprawdzić. I wiesz co? To jest najfajniejsze że wtedy albo już jest albo dopiero przychodzi ;] Dzisiaj nie spałem do 4 nad ranem i to jest niemożliwe abym sam z siebie się obudził o 9 i przeczuwał że przyszedł sms ponieważ przeciętnie śpię po 12 - 14 lub więcej godzin (przynajmniej we wakacje heh). Ciekawa sprawa nie?
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 15:43
Cytat:
to źle... Intuicja heh można ją sobie wyrobić. Przykładowo ostatnio mam przeczucie gdy przychodzi mi sms. Bardzo przydatne ponieważ zwykle mam wyłączony głos. U mnie polega to na tym że nawet zanim przyjdzie sms czuje w sobie że muszę iść i spojrzeć na komórkę. Musze się zerwać i po prostu sprawdzić. I wiesz co? To jest najfajniejsze że wtedy albo już jest albo dopiero przychodzi ;] Dzisiaj nie spałem do 4 nad ranem i to jest niemożliwe abym sam z siebie się obudził o 9 i przeczuwał że przyszedł sms ponieważ przeciętnie śpię po 12 - 14 lub więcej godzin (przynajmniej we wakacje heh). Ciekawa sprawa nie?
Nadal nie wierzę w intuicję a to co opisałeś to jakaś niewyjaśniona sprawa i pownieneś zgłosić sie do "nie do wiary" xD