U osób, które naprawdę dobrze znam potrafię od razu stwierdzić, że coś kręcą. Ale czy się znam? Trudno mi zrozumieć pewnego osobnika płci przeciwnej, więc średnio.
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 762 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 18:01
Aguś napisał/a:
Umiem odróżnić kobietę od mężczyzny (chociaż, czasami to bywa trudne)
Np. Jeżeli to jest Bi?
Dziewczyny są zbyt skomplikowanymi istotami żeby je pojąć... ale troszkę, zawsze coś tam się je rozumie, poza tym każda dziewczyna jest inna i nie wierzę w stereotypy
to tyle. dziękuje.
_________________ "Człowiek rodzi się, kocha i umiera nie na próbę."
JPII
Ostatnio doszłam do wniosku, że wcale nie znam facetów i tego co im w głowach siedzi. Może i lepiej.
_________________ "Uczesane przez wiatry
Gołe szczyty Połonin
Proszą byś po nich poszedł
Biesom, Czadom się skłonił
Z twarzą mokrą od deszczu
Przeziębnięty, zmęczony
Od złych rzeczy na dole
Jesteś mgłą oddzielony"
większość znajomych z którymi się spotykam to faceci.
wydaje mi się, że znam ;]
faceta raczej łatwo rozszyfrować, choć przyznam, że znałam takich których za cholerę nie dało się poznać.
Nie znam. Dziewczyny to jedna wielka tajemnica. Jakoś nigdy nie mogę rozgryźć blogów koleżanek:
- Kocham go! Nie mogę bez niego żyć! Pomóżcię! Zaraz się zała.. O, ale fajny chłopak, ee, tamten był głupi, ten jest fajny. Kocham go!... - I tak zapętlone.
Teraz trochę matematyki. W ciągu sekundy przeciętna dziewczyna z mojej klasy - Zakochuje się w 5 chłopakach naraz, po czym ich rzuca. W ciągu minuty już zakochała się w 300 chłopakach, a po godzinie w 18 000 chłopakach. W ciągu 24 godzin kochała 432 000 chłopaków. A w ciągu roku.. 157680000. Aż sam się pogubiłem. Tego nigdy zrozumieć nie mogę. Oczywiście nie mówię, że to dotyczy wszystkich dziewczyn, ale niektóre takie niestety są
Pomogła: 4 razy Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 09:40
Moi zdaniem dużo zalezy od tego jaki chłopak ma charakter. Bo są tacy, których umiem łatwo rozszyfrować, zdaję sobie sprawę kiedy kłamie, a kiedy mówi prawdę, ale są też chodzące zagadki.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 11:25
Znam się, ale nie da się po prostu napisać co się wie.