Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 09:54
Ja tez uwazam ze dobrze znam psychike mezczyzn. Potrafie przewidziec kazdy kolejny ruch... pozatym mezczyzni sa prosci Dlatego nam, kobietom, latwiej ich rozgryzc. Mezczyzni maja ten problem, ze kobieta jest pełna tajemnic, i NIKT jej do konca nie pozna
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 09:55
Nic nie wiem.Kobieta to skomplikowana rzecz, często podejmująca głupie kroki więc tym mniej przewidywalna.Bardzo często również zakłamana.Choć inteligentne osobniki tej płci łatwo rozgryźć i są bardzo przewidywalne.
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 10:16
Ostatnio goladałam jakis tam program, juz nie pamietam co to bylo, ale tam padło takie trafne stwierdzenie. Ze jak facet zdradza kobiete to ona sie momentalnie o tym dowiaduje. Ale jak kobieta spotyka sie z innym i zdradza swojego partnera, facet sie o tym nie dowie za szybko...
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Choć inteligentne osobniki tej płci łatwo rozgryźć i są bardzo przewidywalne.
To właśnie dowód, jak bardzo inteligentnych osobników naszej płci nie znasz
Mokate napisał/a:
kobieta jest pełna tajemnic, i NIKT jej do konca nie pozna
To po pierwsze. Po drugie- im bardziej myślisz, że znasz kobietę, tym bardziej się mylisz.
Czy ja znam facetów? Różni są. Choć... Nieraz zawracam sobie głowę zatrważającym pytaniem do duszy 'Jak on to mógł zrobić! Nie rozumiem mężczyzn!'. ...
Wydaje mi się, gdybym znała WAS, czyli facetów w 100% nie wierzyłabym po cichu, ze gdzieś po tej Ziemi chodiz ten ideał ;')
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 10:21
Cytat:
Ostatnio goladałam jakis tam program, juz nie pamietam co to bylo, ale tam padło takie trafne stwierdzenie. Ze jak facet zdradza kobiete to ona sie momentalnie o tym dowiaduje. Ale jak kobieta spotyka sie z innym i zdradza swojego partnera, facet sie o tym nie dowie za szybko...
Trafne zależnie od sytuacji.Ja sie dowiedziałem pierwszego dnia jak sie spotykała z innym.
Cytat:
To właśnie dowód, jak bardzo inteligentnych osobników naszej płci nie znasz
Znam i nie mam problemu z ich rozgryzieniem, ponieważ nie popełniają tak wielu błędów i są tym bardziej przewidywalne Nie róbcie z siebie okropnie niezrozumiałych, bo tak nie jest.No chyba, że na głąbów trafiacie xD
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 10:29
maybachmaster napisał/a:
Trafne zależnie od sytuacji.Ja sie dowiedziałem pierwszego dnia jak sie spotykała z innym.
no to tez. Albo po prostu jej nie zalezalo na tym, czy ktos sie dowie czy nie. Jezeli kobiecie zalezy utrzymac jakis tajemny zwiazek w tajemnicy to to zrobi. Oglnie jezeli kobiecie na czyms zalezy to idzie po trupach do celu...
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 11:47
maybachmaster napisał/a:
Mokate jakby mi zależało, aby utrzymać jakiś związek za jej plecami w tajemnicy to z pewnością by sie nie dowiedziała
Dowiedzialaby sie po Twoim zachowaniu. Mowie Ci ze kobiety maja intuicje, ktorej niestety facetom brak;) Kobieta czuje to ze jest zdradzana...
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.