Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 12:04
Mia, ale to tylko teraz, w naszym wieku. Później już wiek nie ma zbytnio znaczenia.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
kumpel jak miał 18 lat to miał babe co miała 30. On teraz ma 20 i w międzyczasie zaliczył jeszcze związek z 24 i 25 latkami:)
Ja generalnie wolę młodsze:)
NIe miałem pomysłu jak nazwać temat to teraz wyjaśnie, zwracam się szczególnie do dziewczyn. Kochane dziewczyny powiedzcie mi czemu nie spotkałem się jeszcze z takim związkiem w którym to dziewczyna jet starsza, bo takich w których chłopak ma 17 a ona 15 to jest za przeproszeniem od zajeba**a?? Wytłumaczy mi któraś??
=/ Miłości sie nie wybiera no ale...ja mam starszą 2 lata dziewczyne =D
Królewna napisał/a:
synek, masz 15 lat i trudno by było gdyby np. dziewczyna lat 15 ,,wzieła'' sobie chłopaka o dwa lata młodzszego (lat 13 )
Wiesz co fochłem się chyba =P Ja mam 13 a moja dziewczyna 15 i dobrze se żyjemy!!
Carla [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 19:10
Angel napisał/a:
Wiesz co fochłem się chyba =P Ja mam 13 a moja dziewczyna 15 i dobrze se żyjemy!!
Fochlem sie chyba no tak to tylko w twoim wieku =]
Przeciez on podal tylko przyklad... Bo moze byc tak, ze jestes bardziej dojrzalszy niz chlopak dwa lata straszy od twojej dziewczyny ...
Chociaz jesli chodzi o ten wiek do 17 roku zycia sa ogromne roznica... pomiedzy chlopakiem ktory ma 13 lat a 18 ...
szczerze to ja wcale tak nie uważam ja mam chłopaka o rok młodszego. Jesteśmy razem i uważam że jest wspaniały. Prawdę mówiąc to znam chłopaków o 4,5 lat od niego starszych i oni zachowują sie jak totalni gówniarze:/. Ich dojrzałość polega tylko na tym ze mogą myśleć o seksie 24 na dobe:/. Ja nie wiem jak można patzreć na date urodzenia a nie na osobowość. To dopiero jest głupie...
_________________ Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy...
no cóż, może to chodzi o stereotyp: młodsze dziewczyny podrywają starszych chłopaków i chodzą z nimi, wchodzą z nimi w związki, bo uważają młodszych chłopaków (przynajmnjniej te młodsze dziewczyny) za owniarzy nie nadających się do współżycia. ale czasy się zmieniają. zresztą moja mama jest kilka lat starsza od taty
Carla [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 09:53
mr.Radek napisał/a:
łodsze dziewczyny podrywają starszych chłopaków i chodzą z nimi
to co ze niby starsi nie podrywaja mlodszych dziewczyn ??
Chodza...
mr.Radek napisał/a:
bo uważają młodszych chłopaków (przynajmnjniej te młodsze dziewczyny) za owniarzy nie nadających się do współżycia.
no przepraszam Cie, ale gdybym miala 15 lat to 13latka uwzalabym za dziciaka i trudno zebym z nim 'wspolzyla' jakkiekolwiek mialo by to slowo tutaj znaczenie...
Po prostu z wiekiem ta granica sie zaciera, ale nie do czasow najmniej liceum..
no właśnie,dziewczyny dojrzewają raczej szybciej,więc w wieku naście raczej dziewczyny nie biorą młodszych facetów(choć znam wiele związków,w których dziewczyna jest rok starsza i to już tak raczej nie widać i to jeszcze tak nie przeszkadza...Ale,jesli się już ma po 20,30 lat to te granice się zacierają i dziewczyny wybierają sobie również młodszych
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 19:55
Ja bylem ze starsza dziewczyna i to w sumie nie raz nawet nie widze w tym nic dziwnego.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
NIe miałem pomysłu jak nazwać temat to teraz wyjaśnie, zwracam się szczególnie do dziewczyn. Kochane dziewczyny powiedzcie mi czemu nie spotkałem się jeszcze z takim związkiem w którym to dziewczyna jet starsza, bo takich w których chłopak ma 17 a ona 15 to jest za przeproszeniem od zajeba**a?? Wytłumaczy mi któraś??
coś musialo ich do siebie przyciągnać tylko nie wiem jak można sie zakochać w młodszym chłopaku oczywiście nie uważam że to gówniarze albo coś w tym stylu rok młodszy mozna zrozumiec ale 2 lata lub więcej to juz totalana przesada
Ale w Waszym wieku to oczywiste, że taki związek to klapa, bo Panowie po prostu dojrzewają w innym czasie.
TAkk zgadzam, się... chłopacy emocjonalnie dojrzewają o kilka lat później niz dziewczyny.. choc nie jest tu powiedziane ze wszyscy zachowują się jak dzieci...
Angel napisał/a:
Ja mam 13 a moja dziewczyna 15 i dobrze se żyjemy!!
Na taki związek bym się nie zgodziła...
Ania napisał/a:
chłopak lat 11( chłopak....męzczyzna ...zadna z was nie dałaby mu 11 lat )
no raczej 11 lat to troche mało zeby stac się 'mężczyzną' potrafimy odróżnic jedenastolatków,( zeby nie powiedziec dzieci) od facetów....
_________________ Życie jest piękne, tylko trzeba umiec życ..
nie poddawac się tylko życ do samego końca..