TAkk zgadzam, się... chłopacy emocjonalnie dojrzewają o kilka lat później niz dziewczyny.. choc nie jest tu powiedziane ze wszyscy zachowują się jak dzieci...
To tylko teoria prawda jest taka, że czynniki środowiskowe tak gmatwają sprawę, że jest to w mniej więcej równym czasie. A ta dojrzałość to częściej polega na zwyczajnym rozkapryszeniu
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
To tylko teoria prawda jest taka, że czynniki środowiskowe tak gmatwają sprawę, że jest to w mniej więcej równym czasie. A ta dojrzałość to częściej polega na zwyczajnym rozkapryszeniu
Nie rozmiem. Jakie czynniki środowiskowe gmatwają sprawę i o co chodzi z rozkapryszeniem?
W ogóle nie wiem o czym mówisz (tak jakoś z ciekawości pytam)
Co do związków gdzie on jest młodszy. Sama w takim jestem. Nie narzekam jest mi dobrze z tą osobą. CHoc mozę czasem zazdroszczę koleżanką ze ich chłopak je podwozi już pod szkołe a mój prawo jazdy będzie miał dopiero po mnie
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
jak sie pokochaja to niewazny bedzie wiek;) moim zdaniem to nie ma zadnego znaczenia;) a jesli juz to wydaje mi sie ze dziewczyna moze czuc sie przy nim bezpieczniejsza? pzdr;)
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 21:31 Jestem z dziewczyną o 4 lata starszą
Witam!
sorry że odgrzebałem, ale ten temat mnie pobudził, aby odpicać.
Mam 17, a moja partnerka 21. Związek jest cudowny:P żadna gówniara nie da tego co dojrzała kobieta:)
są jakieś pytania do mnie??
pzdr
moja kuzynaka ma 27 lat, jej chłopak ma 21 i wszystko jes ok. nawet dzidziusia sobie sprawili. nik się o nic ich nie pyta, są szcęśliwi....
[ Dodano: Sob Cze 07, 2008 14:34 ] hmm, miałam chłopaka który miał 26 lat, ja byłam 10 lat młodsza....
tez myślałam tak jak ty, że żaden młodszy chłopak nie będzie lepszy od niego.
Ale taraz mam chłpaka 3 miechy młodszego, jestem z nim 2.5 roku i nigdy bym go nie zamieniła na tamtego!!!!!!
_________________ "Nie muszę robić niczego czego nie chcę...
Teraz wszystko jest dla mnie możliwe"
Moze dlatego, ze czego by nie powiedzeić chłopcy później dojrzewają (bez urazy dla naszych facetów ) To ma nawet podłorze biologiczne i genetyczne... Dziewczyna musi sie czuć bezpiecznie przy facecie (ale to nie reguła). pozatym ma na to też wpływ społeczeństwo
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 21:59
Niektóre dziewczyny wolą starszych,doświadczonych,inteligentnych,wiedzących coś nie coś o życiu i takie tam Podobno chłopcy dorastają o 2 lata wolniej także taki o 1,2,3 lata starszy jest akurat jak dla mnie
[ Dodano: Sob Cze 07, 2008 23:00 ]
ammbuziaczek napisał/a:
3 miechy młodszego,
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~