NIe miałem pomysłu jak nazwać temat to teraz wyjaśnie, zwracam się szczególnie do dziewczyn. Kochane dziewczyny powiedzcie mi czemu nie spotkałem się jeszcze z takim związkiem w którym to dziewczyna jet starsza, bo takich w których chłopak ma 17 a ona 15 to jest za przeproszeniem od zajeba**a?? Wytłumaczy mi któraś??
Mo zdaniem najlepsze związki sa jeśli macie oboje tyle samo lat.Ale kiedyś ktoś mi powiedział że najlepszy zawiązek jest wtedy gdy chłopak jest parę lat starzy od dziewczyny.Ja tak nie uważam.A jeśli chodzi o to czemu dziewczyna jest troche młodsza czy starsza od chłopaka myślę ze może sie troszkę głupio czuć.Takie jest moje zdanie
Mój brat i jego laska Jest o rok starsza i żyją, nawet tego nie widać . Nie wiem w czym problem.
co do tego dlaczego tak jest, to mi się zdaje że chodzi o psychikę ? Dziewczyna po prostu woli mieć starszego faceta ;P
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 10:00
Cytat:
Mo zdaniem najlepsze związki sa jeśli macie oboje tyle samo lat
nieee... fajniejsi są starsi faceci
Cytat:
nie spotkałem się jeszcze z takim związkiem w którym to dziewczyna jet starsza
bo przyjeło sie że to dziewczyna powinna być młodsza .... eh STEREOTYPY
synek, masz 15 lat i trudno by było gdyby np. dziewczyna lat 15 ,,wzieła'' sobie chłopaka o dwa lata młodzszego (lat 13 )
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Carla [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 15:48
synek napisał/a:
czemu nie spotkałem się jeszcze z takim związkiem w którym to dziewczyna jet starsza,
bo raczej ja majac 18 lat nie bylabym z chlopakiem ktory ma 16 albo 15 to juz bylaby porazka ...
Ja wiem, ze to wszystko od charakteru zalezy ale raczej dziewczyny dojrzewaja duzo szybciej ...
kasiula609822 napisał/a:
Mo zdaniem najlepsze związki sa jeśli macie oboje tyle samo lat
Mówię to ze swojego doświadczenia.Może Ty uważasz że to są głupoty ale ja tak nie uważam wcale,wiesz? Najlepiej sie dogaduję ze swoim chłopakeim,bo mamy tyle samo lat i jest nam z tym bardzo dobrze.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:39
Szczerze mówiąc to ja mogłabym chodzić z młodszym chłopakiem jeśli byłby baaardzo dojrzały(czasami są takie wyjątki)
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.