Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 18:22
Kto mi nagra film na płyte?
Wtedy moze się wypowiem na ten temat.
P.S. Ale oglądałam kulisy i mnie jakoś zaciekawił. Zreszta ja lubię filmy o takiej tematyce.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Tak fajny film ale tak naprawde oprocz 300 spartiatow (spartiaci to wojownicy, a spartianie to zwykli obywatele) na placu boju zostaly jeszcze inne wojska, ktore mogly uciekac,ale nie opuscili swojego krola. Z kolei spariaci zostali bo tak ich wychowano- zeby nigdy sie nie poddawac. Najbardzie podobala mi sie scena kiedy jeden ze spartiatow zostal pozbawiony glowy Niezle zagrane
[ Dodano: Nie Maj 06, 2007 18:14 ]
Neska napisał/a:
Kto mi nagra film na płyte?
Wtedy moze się wypowiem na ten temat.
P.S. Ale oglądałam kulisy i mnie jakoś zaciekawił. Zreszta ja lubię filmy o takiej tematyce.
Sciagnij sobie Bearshire i bearflix wyszukaj "300" i sciagaj. Prosto szybko i przyjemnie
Tak fajny film ale tak naprawde oprocz 300 spartiatow (spartiaci to wojownicy, a spartianie to zwykli obywatele) na placu boju zostaly jeszcze inne wojska, ktore mogly uciekac,ale nie opuscili swojego krola. Z kolei spariaci zostali bo tak ich wychowano- zeby nigdy sie nie poddawac.
Troce inaczej. Były również wojska innych polis, ale to była siła 200 ludzi, która uciekła przed końcem bitwy. Na każdego Spatrtiatę przypadało po prostu 7 niewolników (helotów) i ot cała filozofia...
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 15:35
film wkręta.. coś co na długo pozostaje w pamięci i można go oglądać ...raz...drugi..trzeci.. i nadal niema się uczucia nudy... Po podziemnym kręgu..efekcie motyla..memento...i planie doskonałym... najlepszy jaki widziałem...
_________________ ...nie pytaj kim jestem to zbyt trudne pytanie...
...powiedzą kiedyś WWE tu byli...prawdę mówili...
...najbardziej przeszkadza mi to że dla wielu z was mądrość to UTOPIA...