Bardzo to lubię, choć nie oglądam regularnie.
Najbardziej mi się podoba Tomasz Karolak i Sonia Bohosiewicz.
Wnerwia mnie ta Trola, Patryk i jego dziewczyna, Karolina miała chyba na imię.
Serial fajny i da się pośmiać.
Bardzo się cieszę że będzie kontynuacja.
Mi np., za wygląd [nie chodzi że brzydka, tylko o ubiór], nie podobają mi się jej piosenki [ma okropny głos]. Ogólnie mnie denerwuje i nie pasuje mi na tą rolę.
Wiecie może, co było w ostatnim odcinku? [nie oglądałam, a jestem ciekawa]
Wiemy.
Darek zabrał Patryka do swoich rodziców do Zielonej Góry(?). Tam pokazywał mu różne miesca związane z jego młodością. W mieście spotkał swojego kumpla z pierwszego składu Dirty Drags (czy jakoś tak ;p) i ten zaprosił go do siebie. Okazała się, że ten kolega ma córkę, w której zabujał się Patryk. Z radiu Zet puścili piosenkę B27.
I to chyba tyle
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Darek zabrał Patryka do swoich rodziców do Zielonej Góry(?). Tam pokazywał mu różne miesca związane z jego młodością. W mieście spotkał swojego kumpla z pierwszego składu Dirty Drags (czy jakoś tak ;p) i ten zaprosił go do siebie. Okazała się, że ten kolega ma córkę, w której zabujał się Patryk. Z radiu Zet puścili piosenkę B27.
Moim skromnym zdaniem, chociaż nie oglądam systematycznie, to ten serial jest zarąbisty ;P jak na polski serial of course. Ale i tak nie oglądam telewizji za często ;D A jak już, to nie takie rzeczy;p
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 09:39
Miśka napisał/a:
Dirty Drags (czy jakoś tak ;p)
a nie Dirty Track?
ogólnie serial jest ok, taki inny. Ale mi niemiłosiernie utrudnia oglądanieTola i jej banda. I ta ścieżka dźwiękowa w pewnych momentach< czyt. kiedy puszczają B27;/>
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus