muzzy, już ponoć kręca xD
Mi tez sie ten serial podoba. Karolak jest najlepszy Karolak na prezydenta xD Uwielbiam ten serial, ale czasem mnie irytowały przerywniki z B27-chociaż nic do nich nie mam uważam, że Tola była zbyt sztuczna czasem. Ale i tak ten serial jest najlepszy.
_________________ "punk to brudas, punk to śmieć, punk nie umarł, punx not dead"
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 09:51
Miśka napisał/a:
No więc mi się bardzo podoba ten serial. Uważam, że jest to jeden z najlepszych polskich seriali.
Jedyne co strasznie mnie tam razi to angaż Toli z B27-dobrą aktorką to ona nigdy nie będzie. Ale cóż, chyba nie ma w Polsce innego zespołu, który by tu pasował.
Popieram.
Uważam, że to bardzo fajny serial, i w ogóle super pomysł.
_________________ "Żyje się tylko chwilę
a czas -
jest przezroczystą perłą
wypełnioną oddechem
a meble są kanciaste
a ciało - delikatne
a ziemia wszędzie płaska
a niebo nieosiągalne"
baaardzo lubię ten serial. Tylko się tak zastanawiam, co się będzie działo w kolejnej serii. bo Darek odzyskał Anię. i ten wątek był ciekawy! a czy ciekawe będzie, że Tomaszek chce wrócić do Anki ?
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 17:41
podajcie mi proszę link do odcinków on-line,
pooglądałbym sobie w necie
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:19
Zbyt schematyczny, kolejne wizje codziennego świata ubarwione "nowymi i świeżymi" wydarzeniami. Nuda.
Chociaż nie popieram stworzenia 2 serii to pewnie będę oglądać. (;
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Serial świetny, a Karolak idealnie gra Darka Pasuje mi on do takiego "wolnego ptaka" z tym swoim poczuciem humoru ;] Myślę, ze ujął nim kazdego, kto oglądał chociaz kilka odcinków.
Tola za to mnie irytuje. Pytacie, dlaczego. No więc tak, wg mnie robi z siebie wielką gwiazdę muzyki, a teraz jeszcze utalentowaną aktorkę. Wszystko robi tak sztucznie, ze psuje pół odcinka.
Jedyna scena, która mi się z nia podobała to była ta, gdzie Darek z Patrykiem byli u jej rodziców. Najprawdopodobniej dlatego, że mało co się odzywała
Co do drugiej serii, licze ze będzie taka jak pierwsza, a moze jeszcze lepsza
PS. chodza plotki, ze w drugiej serii ma nie być mojej ulubionej Toli .
_________________ "To see a world in a Grain of Sand
And a Heaven in a Wild Flower
Hold Infinity in the palm of your Hand
And Eternity in an Hour"