Tola ekhem... i jej gra aktorska o ile tak można to nazwać to najsłabszy punkt serialu...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 16:46
Iraklio napisał/a:
Serial świetny, a Karolak idealnie gra Darka Pasuje mi on do takiego "wolnego ptaka" z tym swoim poczuciem humoru ;] Myślę, ze ujął nim kazdego, kto oglądał chociaz kilka odcinków.
Taaa, i znowu mam poczucie swojej inności.
Jakie poczucie humoru Karolaka? 99% tych śmiesznych dialogów to nie są jego słowa, a słowa scenarzystów.
Jak dla mnie serial nieco denny. I naprawdę nie rozumiem, dlaczego tak się nim wszyscy zachwycają. Ale w sumie, dać Polakowi serial z kilkoma śmiesznymi słowami, a będzie się podniecał i zachwycał przez kolejne 2 serie. A po 3 stwierdzi, że to żenada i okropieństwo.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Tak, Tola jest denna..
Nie wiem co ta dziewczyna wam zawiniła, ale musiało was mocno boleć bo wszyscy widze bardzo jej nie lubią. Mi w sumie w serialu była obojetna, aktorką nie jest(nie mozemy od niej wymagać nie wiadomo jakich cudów) a myślę że sobie poradziłą dużo lepiej niż Cichopek w "M jak miłość".
Sam serial. Nie lubię Karolaka w tej roli. W sumie ta żona do niego wraca, niby jest cacy, ale kurcze przecież ten facet był prawie że margines społeczny. Jak mozna wracać do kogoś takiego. Przekolorowali z tą jego zmianą (nie wierzę że człwoiek mógł się tak zmienić).
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Jak za drugim razem oglądałam ten serial, to powiem wam że mnie nawed wciągło
podoba mi sie Darek jest troche głupkowaty ale fajny ^^. Tolki nie lubie ale zbytnio mi nie przeszkadza.... . Ogólnie oglądam zawsze:)