Myślę, że trochę pomieszałaś gatunki filmów, bo Grease to musical a Step Up to film, w którym ważną rolę odgrywa muzyka i taniec.
Myślę że masz racje. Pomieszałam. Step up to taki film jak (nie pamiętam tyułu) z J.Lopez i R.Gere (Zatańcz ze mną chyba)
Cici napisał/a:
Zresztą, najlepszym musicalem i tak jest Hair
Co prawda nie widziałam Hair ale dla mnie Chicago z Rene Zleweger i więzienne tango to jest cos fantastycznego.
Duże wrażenie zrobił też na mnie musical "Romeo i Julia" ale moze dlatego że widziałam go na żywo, w końcu to inaczej niż jak siedzisz przed telewizorem i co pół godziny dają reklamy proszku do prania.
Cici napisał/a:
bije taki Grease na głowę
Pewnie większość musicali bije Grease na głowę, ale w końcu to Travolta i liczy mu się uznanie
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 01:32
'Wojna Charliego Wilsona' z Tomem Hanksem i Julia Roberts. Po zapowiedziach film wygląda smakowicie
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Wiek: 16 Dołączyła: 23 Gru 2007 Posty: 163 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 18:10
* "Step up 2: Streets" wchodzi 29 lutego , jest kontynuacją "Step up: Taniec zmysłów" .
wybieram sie na niego, bo po pierwszej części mam smaka na ciąg dalszy ;D
* "Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street" z Johnny'm Deep'em :D
* "Rozmowy nocą" - polska komedia z m.in. Różdżką, Dorocińskim i Książkiewicz
* "27 sukienek" obiecujące, "P.S.:Kocham cię" również
* "Lejdis" - kto nie był niech szybko łapie sie na ostatnie seanse bo film naprawde warty polecenia ;] nie będe zdradzać szczegółów
_________________ Co masz to mów
Ja nie cofam słów