_________________ „mOgĘ pOpEłnIć błĄd wszYstkO strAcIć Od rĘkI mOżE jUż gO zrObIłE(A)m mYślĄc, żE bYł nIEwIElkI (...)
cO? MoŻeMY WSZySTKo!!!!!!!”
Bukkake_Warrior [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 16:56
Ja oglądam tylko "Magdę M.". Moim skromnym zdaniem jest to naprawdę zajebisty serial, można się pośmiać, płeś piękna może popłakać no i ja mogę popatrzyć na fajne aktorki
Kulla [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 16:58
Dokładnie tak jak mowisz tylko "Magda M" sie liczy, czasem "Na wspólnej" tez sobie obejrze ale to zadko
A ja tam Magdy M nie ogladam Wole M jak milosc Albo Pierwsza milosc
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Kulla [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 15:48
Ahaa.. no to pozdro ja nie lubie M jak Miłośc bo to jest debilizm i nie pokazuje nic z prawdziwego życia siedzi banda jełopów przy kawie i debatuja o jakimś beznadziejnym problemie ... Pedały chyba kazdy normalny student czasem sobie przeklnie ([automat-cenzura] jego mać) a w tym serialu nic... Wiem iż może ja sam nadużywam wulgaryzmów ale to tylko w wyjatkowych sytuacjach
Bukkake_Warrior [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 16:05
Dobra, czyli wiemy już że tylko Magda M. liczy się w polskiej branży seriali
No "Magda M" - fajne to jest Ja znów patrze na aktorów ale tylko jeden jest fajny ... Piotr Choć "Kochaj mnie kochaj" tez jest fajne... jak ta babka to wszystko kometuje
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 16:12
A i jeszcze oglądam Kryminalnych, troche naciągany serial ale i tak go lubie.
A co do Magdy M. to załatwcie mi jakieś foty Piotra na motorze, ewentualnie fotki samego bike'a bo chce go dokładnie zlukać