Ostatnio to chyba oglądałam ,,Szkołę uczuć" albo ,,Córka prezydenta" czy cos takiego. Takie dziwne były to nei to co nasza_polska komedia np ,,Sami swoi" -rozbił pan bank,- nie ja tylko pociagnął albo zawsze tak samo wzruszajacy ( przynajmniej mnie) ,,Titanic". Chociaż aktor _ DiCaprio_ zmienił sie to wtedy był po prostu bosski
"Miś" , "Brunet wieczorową porą" , "Poszukiwany, poszukiwana" , "Żona dla Australijczyka" , "Kogel mogei" i "Galimatias" a z zagranicznych to "Hrabina z Hongkongu"
[ Dodano: Pią Kwi 25, 2008 21:40 ]
aaa no i jeszcze "Sami swoi" , "Kochaj albo rzuć" , "Nie ma mocnych" ;p
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
- Forrest Gump (przez Forresta )
- Sweeney Todd (ze względu na klimat i to, że Johnny i Helena nauczyli się śpiewać do tego filmu)
- Zielona mila (wiadomo )
- ostatnia część Rocky'ego Balboa (bynajmniej nie ze względu na wątek bokserski)
- To nie jest kolejna komedia dla kretynów (oglądając któryś tam raz nadal śmieszy)
- Chłopaczki z sąsiedztwa (ci, którzy oglądali, wiedzą o co chodzi )
- Straszny film, ale tylko dwie pierwsze części, bo z kolejnymi już nie było tak wesoło
I jeszcze parę innych, ale te serio mógłbym oglądać... może nie non stop, ale chociaż na przemian
Hm...
*Wojna Hartów - Fajny film.
*Fałszerze - Fajnie się ogląda ten film.
*Sami Swoi - świetna Polska komedia.
*Marzyciel - Ponieważ gra tam Johnny Depp i sam film jest świetny
*Ojciec Chrzestny - ah.. te klimaty
*Kevin sam w domu, Kevin sam w Nowym Yorku - Taka tradycja
_________________ Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I...?
Step Up 1 i 2
Diabeł ubiera się u Prady
Wredne dziewczyny
i jeszcze kilka innych oczywiście mi się podoba . hihi
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !