Komedie romantyczne, jedni lubią, drudzy nienawidzą i uważają za filmy niegodne oglądania. A co wy uważacie?? Kto lubi komedie romantyczne. Jak znacie, podajcie tytuły np. Wimbledone. Ja uwielbiam ten typ filmów, a wy??
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Polska ma dużo komedii romantycznych, m.in "Nie kłam, kochanie" , "Jeszcze raz" , Tylko mnie kochaj
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Nie znoszę komedii romantycznych. W każdej chodzi praktycznie o to samo. Nie dla mnie takie słitaśne filmy ;p Jeśli chodzi o filmy o miłości zdecydowanie wolę melodramaty.
No, ale występuje wyjątek od reguły i jedyna komedia romantyczna, którą uznaję, a do tego powiem, że bardzo lubię jest Dziennik Bridget Jones.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 19:21
Penny Lane napisał/a:
powiem, że bardzo lubię jest Dziennik Bridget Jones.
Ja też .
Lubię czasem poglądać takie lekkie filmy. Za polskimi komediami romantycznymi jakoś nie przepadam, w sumie nie umiem podać konkretnego powodu =P.
,,Jak stracić chłopaka w 10 dni?''. Nie jest to mój ulubiony film, ale nie przychodzi mi teraz jakiś konkretny gatunku kr
_________________ Jeżeli masz być kiedyś szczęśliwy, to czemu nie zaczniesz od dziś ?
W sumie to nie umiem odpowiedzieć czy lubię.
Raczej tak, ale wolę inne gatunki.
A wszystko przez to, że prawie w ogóle nie oglądam TV, a do kina idę tylko wtedy jak już mnie ktoś wyciągnie
_________________ "Bo to historia z kantem, co podwójne ma dno,
Gdyby napisał ją Dante, to nie tak by to szło."
Ja tez bardzo lubie komedie romantyczne. Teraz na polsacie leci taki super serial obyczajowy. Ale bardzo jest podobny do komedii romantycznej. Jest bardzo fajny. Gorąco polecam. O nastolatkach i milosci. "Piękni" polsat. pon-pt o 12.00. Bardzo go lubie:)
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 10:36
Ja tam lubię komedie romantyczne. Nie jestem jakąś wielką ich fanką / znawczynią, ale obejrzeć czasem lubię. Moje ulubione? Notting Hill oraz Moje wielkie greckie wesele.
Owszem lubię i to bardzo.
Nawet, a może przede wszystkim, nasze polskie.
Bywa czasem, że człowiek nie ma głowy do analizowania tych ambitniejszych filmów... i wtedy jak znalazł - takie lekkie i proste obrazy.
+ za humor. Szczególnie ten polski, charakterystyczny i niepowtarzalny.
_________________ Never be afraid to try something new.
Remember, amateurs built the ark, and professionals built the Titanic..
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 15:37
Sofia napisał/a:
Polskich komedii romantycznych wręcz nie znoszę!!
Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Te wszystkie "Tylko mnie kochaj", "Nigdy w życiu", "Dlaczego nie" i co tam było jeszcze, toż to masakryczne, okropne i w ogóle bez sensu.
Za to te nie polskie jakoś ujdą w tłumie. Od czasu do czasu, jak dostanę płytkę, albo wybiorę się ze znajomymi do kina, to pooglądam, czemu nie, a nawet może mi się taki film spodobać. Nagminnie tego nie oglądam, bo jak wiadomo, wszystko na jego kopyto, ale są sytuacje, że nachodzi mnie ochota, siadam przed monitorem i odpalam film.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...