Wysłany: Pią Maj 04, 2007 23:15
Mia napisał/a:
I naprawdę popierasz ich pomysły ? Rozumiem że wysłałbyś wszystkich żydów do Holocaustu na wakacje ? Przeciwko homoseksualistom też jesteś ?
Nie popieram , za mało radykalne jak dla mnie , ale doceniam to co robią.
Żeby nie było offtopowo to dodam jeszcze , że K.W. ssie po maksie.
P.S. Holocaust to nie miejsce , ciężko kogoś tam na wakacje wysłać
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
On przesadza .
Nigdy bym się nie dała do niego zaprosić bo on po prostu 'mara' ludzi .
Zawsze potrafi z kogo zrobić głupka, żeby tylko widownia się śmiała .
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 15:56
Justyś, a ja bym poszła i zmieszała go z błotem;D fajne mine by pewnie miał... a wierzcie, potrafię komuś przygadać;)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 12:56
Ja tam Kubę oglądam, podoba mi się jego 'program', chociaż, macie rację, czasem za bardzo po kimś 'jeździ'. Ale to jest cały urok tego prezentera Można się pośmiać.
Szymona Majewskiego nie oglądam bo nie za bardzo mi się to podoba, a poza tym leci o nieodpowiedzniej dla mnie porze
_________________ "Tylko niekiedy szczęście bywa darem,
najczęściej trzeba o nie walczyć."
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 12:20
Oglądam Kubę Wojewódzkiego, podziwam faceta. W tym wieku odwalać takie rzeczy ;> Lubię, że mówi to, co myśli, zachowuje dystans to samego siebie - tego nam potrzeba.
Pod ostanim odcinku odniosłam jednak wrażenie, że Doda Elektroda miała odrobinę racji, nazywając go tchórzem, który naśmiewa się z ludzi w programie ale nie mógłby tego zrobić w cztery oczy... W tą niedzielę Kubuś naśmiewał się z ABW, walił głupie teksty pod ich adresem, sugerował, iż bierze dragi... coś mi się wydaje, że nie był takim kozakiem, gdy go przesłuchiwali.
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 14:56
Moim zdaniem ten program jest na pierwsze wrażenie głupi. Ale i tak go ogladam, ponieważ można się pośmiać. Wy piszecie, że za brdzo "jedzie" po swoich gościach... Ale moim zdaniem to raczej wszyscy wiedzą, że to jest na zarty i nie biorą tego na poważnie. Ten program trzeba zrozumieć i nie brać tego na poważnie.
Kuba jest zabawny, wygadany i inteligentny i potrafi to wykorzystac.
_________________ 'bądź pamięcią, której nie da się zapomnieć.
bądź nadzieją, bądź mą wiosną i jesienią,
bądź uśmiechem wśród tysiąca drobnych zdarzeń.'
Kiedyś (za czasów Idola) uważałam że to jest matoł i jak go widziałam niedobrze mi si.e robiło. Ale teraz dorosłam i jak tylko moge to oglądam bo program jest świetny. A te niektóre teksty... Zgadzam się jednak że niekótre pytania mógłby sobie darować.
Moniczka:* napisał/a:
jak byl odcinek z żorą Koroliowem to jak on gadał o tancerzach... to normalnie boki zrywać. Fakt że to nieprawda co on mówił, ale ok...
a od keidy ty tyle wiesz o tancerzach ? Ja nie oglądałam tego odcinka... cholare ;/ musze zobaczyć powtórke, mam nadzieję że nie będzie w czasie najbliższych 2 tygodni jak mnie nie będzie.
Moniczka:* napisał/a:
a ja bym poszła i zmieszała go z błotem;D fajne mine by pewnie miał... a wierzcie, potrafię komuś przygadać;)
Ja tez bym poszła. Wiem! Poszłybyśmy razem a Kuba juz by z tamtąd nie wyszedł xD
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Zgadzam się z Iza_aa. Jego programy czasami trzeba brać z przymróżeniem oka. On poprzez żart chce coś pokazać ludziom. A że śmieje się z innych? Chce nauczyć innych pokory, której często nie mają. Zresztą kiedy przychodzi sie do jego programu nie jest się bezbronnym. Nie zakazuje się wypowiadać.
Według mnie ludzie rozumieją go zbyt płytko. Jeśli uważają, że to wszystko robi tylko dla potrzeb programu i dlatego też jest "kontrowersyjny" to szkoda...
Oglądam ten program, tak jak wcześniej pisaliście nie mozna brac go na poważnie. Czasem odcinki są śmieszne, czasem nudne . Oczywiście wole oglądać Kube niż Szymon Majewski- show bo to nie jest zbytnio śmieszne
Oczywiście wole oglądać Kube niż Szymon Majewski- show bo to nie jest zbytnio śmieszne
ja tak samo wole Wojewódzkego niż Majewskiego... Kuba mój ziom xD
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"