Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 14:37
KoBeRkA14 napisał/a:
Widzę że chyba jestem tylko ja jedna, która go nie lubi xD
Możecie mnie na stosie spalić ale bardziej wolę Majewskiego
To jakby co, to spalą nas dwie
Nie lubię Wojewódzkiego, dla mnie przestał już być śmieszny. Jego niektóre teksty są już durne i na poziomie 10-latka
O wiele chętniej oglądam Majewskiego.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Możecie mnie na stosie spalić ale bardziej wolę Majewskiego
palic cie nie bede ale jak dla mnie to Malewski jest oprostu żałosny ale bywają niezłe odcinki ale są one nie liczne...
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
palic cie nie bede ale jak dla mnie to Malewski jest oprostu żałosny ale bywają niezłe odcinki ale są one nie liczne...
Mam takie samo zdanie o Majewskim... A Kubę lubię i to bardzo Można się pośmiać i od razu poprawia się humor
_________________ Judi... aż się boję odpowiadać No więc:rock,punk,gothic, crossover i wszystko do tego podobne
NIE BIJ! Pamiętaj-przemoc to nie jest dobre wyjście :]
Wiek: 17 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 46 Skąd: Wziac na Piwo ?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 14:17
Kuba jest superrrrrr zawsze mi poprawia humor zawsze sie na moich ustach pojawia usmiech jak dla mnie jest on kilkanascie razy lepszy od Majewskiego : ]
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 19:28
tak, Majewski staje się powoli żałosny. A Kuba, nadal ta świeżość słowa:) u Majewskiego podobało mi się tylko końca nie widać:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Ja za nim nie przepadam.Prowadzi program a nie wie o podstawowej rzeczy(choć przypuszczam,ze wie a robi to specjalnie).
Zadaje co 5 sekund nowe pytanie nie pozwalając odpowiedzieć na nie odpoiwadającego.Co chwile przerywa.
Po to,żeby można się było domysleć odpowiedzi?
Jasne to kolejna rzecz,by zaszokować,ale jak dla mnie to jest bardziej żałosny niż śmieszny.
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Kuba Wojewódzki robi swój show jako wywiad tylko że często śmieszny, , a Szymon Majewski robi takie show że czasem jest śmieszne ale najczęściej głupie dlatego wolę Wojewódzkiego[/u]
_________________ "Więcej bredni powiedzieć może głupiec w pięciu minutach niż mędrzec przez pięć lat odgadnąć." (Irzykowski)
Klikaj codziennie w brzuch pajacyka to nic nie kosztuje, a pomagasz:
www.pajacyk.pl
Kotuś przypilnuje żebyś kliknął
oglądam jak się nie uczę na poniedziałek ^^ idzie się pośmiać. Wojewódzki czasami jest chamsko bezczelny i brak mu taktu, ale wiadomo, trza robić szoooołłł. joł joł
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 21:50
Dziadzieje nam Kuba... o ile gdy był w Polsacie jego żarty i poczucie humoru były naprawdę pierwsza klasa, tak w TVNie coraz częściej jest żałosny niż śmieszny. Wystarczy chocby wspomniec ostatni program i nawiązania do 'nerek Salety'. To już nawet nie było żałosne, co chamskie.
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Zgadzam się, już nawet nie warto go oglądać. Ostatnio nie miałam problemu nad wyborem i zamiast oglądać jego program włączyłam sobie planete i obejrzałam ciekawy film dokumentalny.