Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 20:18
atos napisał/a:
Dziadzieje nam Kuba... o ile gdy był w Polsacie jego żarty i poczucie humoru były naprawdę pierwsza klasa, tak w TVNie coraz częściej jest żałosny niż śmieszny. Wystarczy chocby wspomniec ostatni program i nawiązania do 'nerek Salety'. To już nawet nie było żałosne, co chamskie.
Dokładnie,
Muszę przyznac że sam ostatnio stwierdziłem, że albo Wojewódzki zszedł na psy, albo ja juz tak zwapniałem, bo cześciej niz uśmiech wyoływał u mnie grymas sniesmaczenia...
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 18:24
Kiedyś bardzo go lubiłam po prostu mania a teraz rzadko go oglądam, ogólnie to czasami fajnie go pooglądać najlepiej jest jak się z niego nabijają ale on czasami też powie taką głupotę że ciężko się nie smiać. A najbardziej co mnie w nim irytuje to że na każde słowo typu orgazm wali uśmieszkami i zachowaniem jak by był jakimś niedojrzałym dzieciakiem a tak to spoko
Bardzo lubię Kubę Wojewódzkiego ze względu na cięty język, poczucie humoru i inteligencję. Poza tym jest błyskotliwy i ujawnia drugą stronę ludzi.. Np. poważnych polityków. Lepszy niż Majewski.
_________________ “The money, the drugs, the privileges. They’re just keeping us numb, so we don’t know it’s better out there in the real world.”
Zdaje się, że Wojewódzki mocno podupadł, o ile w ogóle można uznać, że kiedykolwiek był gdzieś wyżej. Kiedy już w ostateczności obejrzę, to dość często się zdarza, że zaproszony gość mocno przerasta go intelektem i tzw. "ciętym językiem". I chyba to nie jest zbyt trudne , facet nie ma dobrych pomysłów, jego teksty są niedojrzałe, w większości pseudo-inteligentne. Plwociny, które wprowadzają mnie w niesmak. Pfle.
Co do Majewskiego sądzę podobnie, choć ten przynajmniej chyba nie czyta z kartki.
Na marginesie, to o niebo bardziej szanuję pana Cejrowskiego. Błyskotliwy i inteligentny, do tego człowiek dowie się czegoś (czegoś więcej niż to, że Lepper rypsnął panią Krwczyk, a pani BleBle powiększyła cyce).