Łoo wymiata .
Ja pamiętam, w Oszukać przeznaczenie 2, jak baba siedziała w samochodzie po wypadku , już taka rozluźniona i wtedy rura jej przebiła głowę..
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Nie sprecyzowałaś, o którą część Ci chodzi... Moim zdaniem II część zdecydowanie najlepsza, świetne efekty oraz gra aktorów... III część - hm.. dno ;p prawdę mówiąc, to przespałem większość filmu.
_________________ Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 22:52
Slawek napisał/a:
III część - hm.. dno ;p prawdę mówiąc, to przespałem większość filmu.
Naprawde taka lipa ? Ostatnio nawet sie zastanawialem czy sobie nie kupic na DVD trzeciej czesci , bo poprzednie mi sie podobaly.
Pozdrawiam
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Chodzi mi o wszystkie części tego filmu.Mi sie najbardziej podobał ten moment jak taki chłopak siedział na fotelu u dentysty.Potem jak wyszedł z gabinetu i pobiegł za gołębiami i wtedy spadła na niego ta płyta.zresztą ą jeszcze inne fajne akcje tego filmu.
Najlepszy był koniec dwójki, jak wszyscy siedzą przy stole, jeden chłopak coś pichci przy grillu, a ty nagle butla z gazem... FAJT!!! I noga (ręka) ląduje na stole przed jego matką...
No albo jak ten chłopak miał wizje na ten samolot,zeby nie wsiadali bo samolot wybuchnie przy starcie.To tez było dla mnie dobre.A co było ciekawego w trzeciej części? Bo 3 nie oglądałam
Zgadzam się... Musze się przyznać, ze pierwszej nie widziałam jednak słyszałam, że porównując ją do drugiej jest gorsza. A trzecia zbytnio nie przypadła mi do gustu
_________________ Cały ten wielki świat jest po to by dawac szanse, ludzia tak zaje.bistym jak ja xD
W III części dziewczyna będąc z przyjaciółmi w wesołym miasteczku miała wizję katastrofy kolejki górskiej... No i jak wiadomo część z tych osób, które miały nią jechać wysiadła, unikając w ten sposób katastrofy... Potem były już pojedyncze wypadki... ; p
_________________ Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.