strasznie przepraszam że zaniedbałam tak ten temat...dawno nie wchodziłam na forum Mam nadzieje że Judi nie walnie mnie tym młoteczkiem XD No i oglądaliście ostatnie odcinki? Nathan przemyślał sobie wiele spraw...szkoda że dzięki wypadkowi. ;/
No i ciekawe co u Brooke i Lucas'a? Czekam na dalsze odcinki i wasze komentarze!
_________________ LP wymiata 4 ever!
I tried
so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 657 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 19:44
Oj po dzisiejszym odcinku się wściekłam. Co prawda jakiś czarny charakterek musi być, ale Dan to już przesada. Ale mnie wkurzył z tymi papierami o unieważnienie małżeństwa. Nathan wrócił do domu Po jaką cholerę?? A Heily (czy jak to się pisze) też zamiast się zabrać i wrócić do niego to siedzi i ryczy. Lucas i Brooke? Coś mi się widzi, że znowu ze sobą będą. Tym bardziej, że mieszkają razem.
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Czytałam że w realu aktorka która gra Brooke i aktor grający Lucas'a byli przez jakiś czas małżeństwem! lol! Ale niestety się rozwiedli...;( smutne. Kurcze tak mnie dzisiaj przygnębiła sytuacja Jake'a i Payton!
I tried
so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 20:11
Delicious napisał/a:
Ale to Lucas był u niej. Nathan nawet nie dojechał
Nie było by tych cyrków gdyby nie Cris i Dan. Ale w końcu każdy zasługuje na szanse. Haylie popełniła błąd, ale chciała go naprawić. Nie wyszło, ale to nie jej wina.
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 657 Skąd: Toruń
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 20:17
No bo Dan wpier...nicza nos w nie swoje sprawy. Aż mu go ktoś w końcu przytrzaśnie. I będę sie wtedy bardzo cieszyć!!
A Haylie gdyby naprawdę zależało na tym małżeństwie i na Nathanie to tym bardziej pojechałaby do niego kiedy zobaczyła te papiery, które zresztą nasz kochany Dan jej przywiózł
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 20:33
Delicious napisał/a:
A Haylie gdyby naprawdę zależało na tym małżeństwie i na Nathanie to tym bardziej pojechałaby do niego kiedy zobaczyła te papiery, które zresztą nasz kochany Dan jej przywiózł
Nie pojechałaby z Crisem po pierwsze..
Delicious napisał/a:
Aż mu go ktoś w końcu przytrzaśnie. I będę sie wtedy bardzo cieszyć!!
Ja też!
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 12:43
Cytat:
A możesz mi powiedzieć co z Anną i Felixem? Ominęłam kilka odcinków z przyczyn wyższych
Anna przyznała się przed rodzicami zę ejst less
i wróciła do starej szkoły
bo odwiedziła ją jej była
a Feliks chyba trafił do szkoły wojskowej
po incydencie z szafka Payton bo wydało się ze to on napisał że jest lesbą
a na TVN już 3 serii chyba nie bd
ja właśnie ściągam sobie cały 3 sezon
ponad 7 GB
już się nie mogę doczekać kiedy mi sie całe pobierze
That life has brought me here, where I am"
A już myślałam, że Lucas ma Dan'a podanego jak na talerzu (przenośnia)...Te papiery to wszystko...a tu nic. Danowi znowu się udało...A co do Haylie to ona spełnia swoje marzenia...szkoda że kosztem Nathan'a. No i czy ktoś mi wytłumaczy czemu Brooke nagle wyjechała? Bo jakby to powiedzieć niezbyt uważnie oglądałam...Ależ ten serial jest wciągający.
I tried
so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter